Holla Advocaten

Hallo Advocaten had de wens om een algemene ruimte met beamer om te bouwen tot een multifunctionele presentatie-, training- en vergaderruimte. De wensen voor deze ruimte waren in de ogen van de klant zeer helder, namelijk:

✓ Iedere gebruiker in deze ruimte moet in staat zijn om presentaties te kunnen geven
✓ Iedere gebruiker in deze ruimte moet de mogelijkheid hebben om te kunnen videovergaderen

Beide wensen moeten mogelijk zonder al te veel handelingen. Plug-and-play was hierbij dan ook het keyword.

Inrichting multifunctionele ruimte

In samenwerking met de interieurbouwer is er een maatwerk kastenwand ontworpen waar alle apparatuur in weggewerkt is. Als blikvanger is in het hart van de wand het Philips touchscreen van 86 inch geplaatst inclusief de videoconferencing apparatuur. Voor een optimale geluidsweergave is er gekozen om Sennheiser plafond tegels, waarin richtmicrofoons verwerkt zijn, te plaatsen. Deze zijn zo goed als onzichtbaar, maar leveren wel hoogwaardige kwaliteit voor een videogesprek in de vergaderruimte.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om zowel bekabeld als draadloos hun eigen laptop aan te sluiten. Aan de wand is een bedienpaneel te vinden, een 7 inch touchscreen, waarmee het mogelijk is om met één druk op de knop alle apparatuur in de ruimte in te schakelen. Hier kunnen ook de versterker, plafondspeakers en input van het touchscreen geregeld worden.

Complete AV oplossing

De plaatsing van de complete oplossing is zeer geslaagd. De gebruiker hoeft zich niet druk te maken om de techniek, maar kan met één druk op de knop de presentatie en/of videocall starten. Een moderne en efficiënte oplossing waar dagelijks met veel plezier mee gewerkt wordt.

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Interieurbouw Rick Smeenk en AV installatie specialist Ruitech.