Onze klanten

 1. IXOLUTION

  IXOLUTION

  IXOLUTION is Europees marktleider op het gebied van software voor internationaal en intermodaal transport. Na een ingrijpende verbouwing, heeft JBS Multimedia de opdracht gekregen om de vergader/trainingsruimte te voorzien van een presentatiescherm.

  Lees meer »
 2. Holla Advocaten

  Holla Advocaten

  Wij hebben bij Holla Advocaten een algemene ruimte met beamer omgebouwd tot een multifunctionele presentatie-, training- en vergaderruimte. De complete oplossing is zeer geslaagd. De gebruiker hoeft zich niet druk te maken om de techniek, maar kan met één druk op de knop de presentatie en/of videocall starten. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Interieurbouw Rick Smeenk en AV installatie specialist Ruitech.

  Lees meer »
 3. Visser & Smit Bouw bv - Rotterdam

  Visser & Smit Bouw bv - Rotterdam

  Op de hoofdlocatie in Rotterdam heeft Visser & Smit bouw een Virtual Reality Experience Center geopend. Klanten kunnen hier meegenomen worden in te realiseren projecten middels een virtual reality bril. Om dit mogelijk te maken is de ruimte ingericht met audiovisuele middelen. 

  Lees meer »
 4. Broekbakema

  Broekbakema

  Broekbakema is een gevestigd architectenbureau. De traditie van ‘mensgericht bouwen’ begon in 1910 bij de grondleggers van Broekbakema. Mens en maatschappij worden verbonden in aansprekende architectuur. Enkele iconische ontwerpen zijn de Rotterdamse van Nelle Fabriek en voetbalstadion De Kuip. Wij hebben bij Broekbakema een audiovisuele oplossing geïnstalleerd waarmee een interactieve vergaderruimte is gecreëerd.

  Lees meer »
 5. Alfrink College

  Alfrink College

  Het Alfrink College is een katholieke scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig vwo. Het Alfrink college is gevestigd in Zoetermeer. Het motto van deze middelbare school is “Op school zijn we samen, iedereen doet ertoe”. Wij hebben 34 klaslokalen voorzien van de modernste touchscreens.

  Lees meer »
 6. Flevoziekenhuis Almere

  Flevoziekenhuis Almere

  Een ziekenhuis werkt met hoogwaardige apparatuur om de gezondheid en de veiligheid van zowel medewerkers als patiënten te waarborgen. Dit verdient vaak speciale oplossingen als het gaat om het gebruik van audiovisuele oplossingen. De oplossingen die wij geleverd hebben zijn heel divers.

  Lees meer »
 7. Watertoren Delft

  Watertoren Delft

  De Watertoren in Delft is een zeer unieke locatie van meer dan 100 jaar oud. Anno 2021 is de Watertoren in een modern jasje gestoken. In de toren zijn diverse ruimtes gebouwd die plaats bieden aan flexwerkers, vergaderaars en borrelaars. 

  Lees meer »
 8. KLM Ground Services Schiphol

  KLM Ground Services Schiphol

  KLM Ground Services houdt zich dag en nacht bezig met een goed verloop van aan te komen en vertrekkende vliegtuigen, passagiers en vracht. Om de werkzaamheden verder te optimaliseren had KLM de wens om de ondersteunende faciliteiten uit te breiden.

  Lees meer »
 9. Visser & Smit Bouw BV

  Visser & Smit Bouw bv - Amsterdam

  Visser & Smit Bouw is actief in de complexe utiliteits- en industriebouw. Visser & Smit Bouw is een innovatieve bouwer met maar liefst 150 jaar ervaring in het realiseren van landelijk bouwprojecten. De vestiging in Amsterdam is gespecialiseerd in het bouwen van 24/7 operationele bedrijfsomgevingen.

  Lees meer »
 10. Bud Holland

  Bud Holland

  Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, groenten en specialiteiten. Voor de vergaderruimtes was Bud Holland op zoek naar een flexibel touchscreen met een helder beeld voor het weergeven van producten, softwareontwikkeling en training. 

  Lees meer »
 11. De Regenboog SO

  De Regenboog SO

  De Regenboog SO, een school voor speciaal onderwijs in Rotterdam, biedt onderwijs aan kinderen van 4 t/m 12 jaar met een verstandelijke beperking. Het team van de Regenboog vindt het uiterst belangrijk dat de leerlingen opgroeien in een veilige en structuurrijke omgeving.

  Lees meer »