Visser & Smit Bouw bv - Rotterdam

Visser & Smit Bouw is actief in de complexe utiliteits- en industriebouw. Visser & Smit Bouw is een innovatieve bouwer met maar liefst 150 jaar ervaring in het realiseren van landelijk bouwprojecten. Visser & Smit Bouw heeft drie vestigingen; één in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Groningen.

Experience Center

Op de hoofdlocatie in Rotterdam heeft Visser & Smit bouw een Virtual Reality Experience Center geopend. Klanten kunnen hier meegenomen worden in te realiseren projecten middels een virtual reality bril. Om dit mogelijk te maken is de ruimte ingericht met audiovisuele middelen. De zeer brede muur is voorzien van een interactief digitaal whiteboard. Hier wordt informatie op getoond door middel van drie (Optoma) projectoren. Het projectiecanvas is maar liefst zes meter breed. Om de ruimte op een eenvoudige manier te bedienen is er gekozen voor een combinatie van een Neets Touchpanel bij de ingang voor aansturing van de projectoren.

Advies op maat?

De AV oplossing bij Visser & Smit is compleet op maat gemaakt. Bent u ook op zoek naar een specifieke oplossing voor uw vergader- of presentatieruimte? Neem dan gerust contact met ons op via 078 - 6200 900.