Videoconferentie

Videoconferentie is een online vergadering tussen twee of meerdere partijen. Dit kan bijvoorbeeld een meeting met werknemers zijn. Online vergaderen brengt op een eenvoudige manier mensen dichter bij elkaar. Bovendien is videoconferencing onder andere kostenbesparend door vermindering van reistijd en reiskosten.

Videoconferencing kent vele voordelen. Het bevorderd de interne communicatie en een snellere besluitvorming, heeft weinig onderhoudskosten aan het systeem en een videoconferencing systeem gaat lang mee. Daarnaast kan iedereen deelnemen door middel van een device en kan er eenvoudig informatie met elkaar gedeeld worden.

Videoconferencing is de oplossing wanneer u wilt vergaderen met één of meerdere collega’s, maar dit fysiek, door welke omstandigheid dan ook, niet mogelijk is. Door online met elkaar te meeten, hoeven bedrijfsprocessen niet stil te komen liggen.

Voor videoconferencing heeft u minimaal de volgende apparatuur nodig; computer, monitor, camera en microfoon. Hieronder vindt u diverse producten.

18 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren