Touchscreens Advieswijzer

Van een touchscreen in een educatieve omgeving worden andere dingen verwacht dan van een touchscreen in een zakelijke omgeving. Niet alleen het uiterlijk speelt hierbij een rol maar ook zeker de mogelijkheden van het scherm zelf. Met onderstaande informatie wordt de keus voor het merk touchscreen vergemakkelijkt. Wilt u meer informatie over onze touchscreens neem dan gerust contact met ons op.

Educatief gebruik

Hippo Touchscreen

 

 

Steeds vaker zien we in het onderwijs de behoefte aan betrouwbare touchscreens met een zeer toegankelijke  bediening. Men wil niet zoeken naar de juiste bedieningssoftware of hulpmiddelen opstarten, maar direct de meest “basic” functies onder één knop hebben: schrijven,gummen. markeren, etc.. 

In het onderwijs is het tegenwoordig niet meer alleen het scherm of digibord maar eigenlijk de hele structuur eromheen. Hierbij bedoelen we het aansluiten van tablets (Android, Windows of Apple Ipad) maar ook steeds meer het gebruik van Apple TV. Deze apparaten werken natuurlijk alleen maar goed met de juiste infrastructuur zoals een betrouwbaar WiFi netwerk. Ook wordt er steeds meer aandacht besteed aan het ergonomisch werken zoals hoogte verstellingen en het gebruik van whiteboard opstellingen naast het scherm.

Vanuit touchscreen-digiborden.nl geven wij u graag advies omtrent de mogelijkheden en voordelen van bepaalde merken en het gebruikersgemak. Zo zien we merken als Hippo, Vidi-Touch en CTOUCH hele mooie betaalbare oplossingen bieden voor het onderwijs, met lange garantie periodes voor extra zekerheid.

Alternatieve merken die ook educatief ingezet worden zijn de Focus Touch met een zeer scherpe prijs en het Sharp touchscreen met een luxe uitstraling.

 

Zakelijk gebruik

Onze zakelijke klanten hebben behoefte aan een advisering omtrent de vergaderruimte of showroom waarin een touchscreen gewenst is. Hier gaat het vooral om uitstraling om indruk te maken op uw klanten maar ook belangrijke zaken als afmetingen (welke inch maat scherm moet ik kiezen voor onze ruimte) en natuurlijk de randapparatuur. Middels de WePresent kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uw notebooks, tablets of smartphone verbinden met het scherm en de informatie delen. Maar ook complexere schakelingen zoals beeldschermen inshakelen via wandpaneel behoort tot de wensen.


Focus Touchscreen

Zakelijk zeer populaire touchscreens met een professionele uitstraling en een mooie afwerking zijn de schermen van CTOUCH. Vooral de Leddura Xt lijn doet het op dit moment in de zakelijke markt zeer goed bij touchscreen-digiborden.nl.

Als we naar de grote namen wereldwijd kijken dan zijn spelers als Samsung en Sharp absoluut aanwezig in de touchscreenmarkt. Samsung levert zeer hoogwaardige monitoren met daaromheen een losse “touchoverlay”. Het argument is dat er van elke monitor in een later stadium een touchscreen gemaakt kan worden.

Van topniveau zijn de touchscreens van Sharp: de schermen zijn strak afgewerkt, zijn zeer gebruiksvriendelijk en de beeldkwaliteit is subliem. Deze pluspunten zijn echter ook terug te zien in de prijs, Sharp biedt zeer goede kwaliteit schermen maar zit ook in de hoogste prijscategorie.

 Dit advies is samengesteld door touchscreen-digiborden.nl en gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen met de producten.
Uiteraard is iedere situatie uniek waardoor bovenstaande informatie niet van toepassing hoeft te zijn op uw persoonlijke situatie.

 

 • Snelle service
 • Ruim assortiment
 • Eigen montageteam
 • Experience Center
 • Deskundig personeel
Daarom
Touchscreen-Digiborden.nl
 • Snelle service
 • Laagste prijs
 • Ruim assortiment
 • Deskundig personeel
 • Eigen montageteam
 • Door heel Nederland & BelgiĆ«
Meer
informatie?
078 - 6200 900

Ma tm vr 08:30-17:00
Of e-mail ons

Veelgestelde vragen
Als u klikt op de rubriek, vindt u alle actuele vragen en antwoorden over het specifieke onderwerp.
Touchscreen advieswijzer
Welk touchscreen past het best in uw situatie? Hier vindt u alle informatie om tot de beste keuze te komen.
Support
Hier vind u handleidingen, downloads en interessante links.

Onze merken