Over ons

Wie zijn eigenlijk die digibord-liefhebbers van Touchscreen-digiborden.nl? En waar staan we voor? Daar vertellen we u graag alles over. Van het eenzame begin tot een team van deskundig personeel: dit is ons verhaal.

Van meubelsoftware naar digiborden

In 1997 begon ons bedrijf met software voor meubelhandels. Oprichters Jan Broere en Paul Klein deden dat vanuit de zolderkamer. Dat vormde het begin van JBS Multimedia, het overkoepelende bedrijf van Touchscreen-digiborden.nl en Schoolbord.nl. Nadat de beide pioniers helaas overleden zijn wordt het bedrijf nu volledig gerund door de tweede generatie namelijk Arjan Broere en Bob Klein. Vanaf 2005 maakten we een overstap naar totale pakketten met hardware, software en internet-oplossingen. Zo gingen we ons vanaf dat moment vooral bezighouden met digiborden en touchscreens. Digiborden verkopen we onder andere aan scholen. Daar zijn inmiddels heel wat rekensommen, taalopdrachten en spelletjes op voorbij gekomen.

Onze kernwaarden

We zorgen niet alleen voor handige digiborden en fijne touchscreens, maar gaan veel verder dan dat. Dit zijn onze kernwaarden:

  • Logic. U kunt op ons bouwen. We zijn eerlijk, oprecht en transparant naar u als klant en naar elkaar.
  • Intellect. Net als uw leerlingen of collega’s houden we van leren en ontwikkelen. Daarom zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends. We lopen voorop en creëren slimme oplossingen.
  • Forward. We zijn niet alleen doelgericht en vooruitstrevend, maar hebben ook hart voor de zaak.
  • Together. In de klas of tijdens een brainstorm met collega’s ontstaan vaak de beste ideeën. Dat geldt ook voor ons. Door elkaar aan te vullen, bouwen we aan de beste oplossing. Samen zijn we sterk.

Lesgeven, vergaderen en informeren

Met onze producten kunt u interactief lesgeven en makkelijk vergaderen. Denk bij die laatste bijvoorbeeld ook aan videoconferencing: overleggen met vakgenoten aan de andere kant van de wereld alsof u naast elkaar zit. Maar dat is niet het enige. Ook voor narrowcasting kunt u bij ons terecht. Daarmee informeert u bijvoorbeeld uw medewerkers over het laatste bedrijfsnieuws of belangrijke mededelingen. Bovendien verzorgen we draadloze toepassingen.

Snel werkend, gauw aan het werk

Wilt u uw leerlingen voortaan raadsels laten oplossen op een digibord? Of alle vergaderpunten overzichtelijk op een touchscreen zetten? Kies dan voor Touchscreen-digiborden.nl. Ons deskundige personeel en eigen montageteam zorgen dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Voelt u zich verblind door ons grote assortiment? Natuurlijk adviseren we u graag. U kunt onze producten ook komen uitproberen in ons experience center. Wat u uiteindelijk ook kiest, wij bieden u altijd een scherpe prijs. En geen plaats is ons te ver, want we bezorgen door heel Nederland en België. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.