Over ons

JBS multimedia B.V. is een integrator in audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen bieden ondersteuning bij digitaal lesgeven, interactieve presentaties, online vergaderingen en narrowcasting doeleinden. Een zeer breed scala aan organisaties in onder ander het onderwijs, de gezondheidszorg, het MKB, de overheid en de retailbranche hebben reeds hierin geïnvesteerd. 

JBS multimedia loopt voorop in de AV branche. Door jarenlange ervaring bij het adviseren en implementeren, hebben wij zeer uitgebreide kennis in huis om u van de juiste AV oplossing te voorzien. De focus ligt voornamelijk op de drie pijlers lesgeven, vergaderen en videoconferencing. Van hieruit ontstaat de vraag naar audiovisuele middelen, zoals touchscreens, digiborden, large format displays, videoconferencing systemen, draadloos presentatie oplossingen én meer.

In de afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven de integratie van AV middelen verzorgd. Naast het adviseren over de best passende oplossing, kunnen wij ook de complete installatie voor u verzorgen. Wij hebben een eigen montageteam.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk. Hier is ook onze showroom te vinden. In onze showroom hebben wij complete (presentatie) oplossingen staan en ervaart u zelf het gemak hiervan. Wij nodigen u graag (op afspraak) uit in onze showroom. 

Benieuwd naar het brede aanbod van audiovisuele middelen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek het tal van mogelijkheden.

 

Drie disciplines JBS multimedia

Lesgeven zonder zorgen

Lesgeven op scholen is het laatste decennia enorm veranderd. Van het werken met krijtjesborden, whiteboards, projectoren en digitale schoolborden tot aan digitaal lesgeven met touchscreens. Vandaag de dag is er een breed scala aan digitale leermiddelen.

Met de beste apparatuur vergaderen

Wereldwijd zijn er veel vergaderruimtes. Deze ruimtes hebben allemaal één gemeenschappelijk doel: efficiënt vergaderen met maximale inzetbaarheid. We willen graag snel ideeën delen en constructief samenwerken in een creatieve vergadersessie.

Eenvoudig én efficiënt videovergaderen

Videoconferencing is een online vergadering tussen twee of meerdere partijen. Denk bijvoorbeeld aan een meeting met werknemers of een zakenrelatie. Videoconferencing brengt mensen eenvoudig dichter bij elkaar en laat ze gericht en effectief communiceren.

 

Het team

Arjan Broere

Directeur Eigenaar / Adviseur audiovisuele projecten en interactieve educatie

Broere@jbs-multimedia.nl

Bob Klein

Directeur Eigenaar / Adviseur audiovisuele projecten en interactieve educatie

Bob@jbs-multimedia.nl

Arnout Gubbels

Inside Sales medewerker

Arnout@jbs-multimedia.nl

 

 
 

Het ontstaan van JBS multimedia

JBS multimedia B.V. is opgericht in 1997 door Jan Broere en Paul Klein. Inmiddels bestaat het bedrijf meer dan 20 jaar en hebben de zonen Arjan Broere en Bob Klein het bedrijf overgenomen. JBS multimedia is in de jaren '90 gestart als softwarebedrijf met de verkoop van software voor de meubelbranche. Doordat JBS multimedia specifiek luisterden naar de wensen van de klant, kon een branche gericht softwarepakket gemaakt worden. Vandaag de dag zijn er nog tientallen meubelwinkels die werken met de software. Doordat JBS multimedia een groot assortiment hardware leverden toentertijd, ontstond de vraag vanuit de markt naar digitale middelen, waaronder digiborden. Door hierop in te spelen en bedrijven te ondersteunen bij het digitaliseren, is JBS multimedia vandaag de dag gegroeid tot één van de grootste spelers op de AV markt. JBS multimedia biedt klanten graag een totaaloplossing. Naast touchscreens en monitoren, leveren wij ook computers, bevestigingsmaterialen en overige toebehoren.