Verzenden en bezorgen

Nadat uw bestelling afgerond is, worden de goederen verzonden. Afhankelijk van uw type bestelling, hanteren wij verschillende verzendwijzen. Hieronder hebben wij ze voor u op een rijtje gezet. 

1. Pakket tot 20 kg

Wanneer de bestelling in totaal maximaal 20 kg weegt, worden de goederen direct vanuit ons magazijn verzonden. U ontvangt via de e-mail een track en trace link zodat u de zending zelf kunt volgen. Bij aflevering van de bestelling, is het plaatsen van een handtekening verplicht.

2. Verzending vanuit de fabrikant/importeur

Wanneer producten van uw bestelling niet in ons magazijn op voorraad zijn, zullen deze direct verzonden worden vanuit de fabrikant/importeur. Gezien dit proces afwijkt van ons standaard proces kan het iets meer tijd kosten alvorens de bestelling bij u wordt afgeleverd.

3. Bestelling inclusief montage

Wanneer uw bestelling inclusief montage is, zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat onze monteurs de goederen meenemen wanneer zij de montage komen doen. De tweede mogelijkheid is dat de goederen al eerder afgeleverd worden op het juiste adres (paletvracht). Wanneer er montage van toepassing is, overleggen wij altijd van te voren met de klant wat de beste optie is.


Let op: Wij raden u aan de zending bij aankomst altijd goed te controleren. Wanneer u tekent en er achteraf toch schade blijkt te zijn, dan kunnen de kosten niet meer verhaald worden bij de transporteur.

Heeft u vragen over een zending of een speciale wens? U kunt zowel via de e-mail (service@jbs-multimedia.nl) als telefonisch (078 - 620 0900) contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.