Newline

Binnen de Newline touchscreens zijn vier verschillende series – de Newline Lyra, Newline Elara, Newline NAOS+ en de Newline Vega.

De Newline Lyra is het ideale instapmodel. Zowel geschikt voor binnen het onderwijs als in een zakelijke omgeving. Het touchscreen is een 4K UHD interactief display met antimicrobieel glas en blue-light filter. Verkrijgbaar in 55 inch, 65 inch, 75 inch, 86 inch en 98 inch.

De Newline Elara is een superieur en krachtig high-end touchscreen. Het interactieve display is voorzien van optical bonding technologie, antimicrobieel glas, blue-light filter en nabijheidssensor. Ervaar zelf de kristalheldere 4K beelden, een brede kijkhoek en levendige kleuren. Het touchscreen is bovendien voorzien van een camera. Perfect voor hybride werkomgevingen. De Newline Elara is verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 86 inch.

De Newline NAOS+ is ontworpen met het oog op business-level-veiligheid. Bij het touchscreen is de ingebouwde Android-omgeving weggelaten. Zodoende voldoet de Newline NAOS+ aan de hoogste veiligheidsnormen. De touchscreens uit de NAOS+ serie zijn verkrijgbaar in 55 inch, 65 inch, 75 inch en 86 inch.

De Newline VEGA het vlaggenschipmodel van Newline, is de hoogwaardige oplossing voor uw vergaderzaal en biedt een meeslepend audiovisueel ervaring. De touchscreens uit de VEGA serie zijn verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 86 inch.

Heeft u vragen over één van de Newline modellen of wilt u met een van onze experts spreken over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.