Nieuws

 1. Draadloos presenteren én videoconferenties voeren met de oplossingen van Barco - Nieuwsbrief mei

  Draadloos vergaderen of videoconferenties voeren? De Barco ClickShare en Barco ClickShare Conference oplossingen maken dit met één druk op de knop mogelijk. Lees hieronder meer over de Barco producten en ontdek onze voorjaarsacties.

  Barco heeft twee oplossingen ontworpen. De Barco ClickShare is een draadloos presentatiesysteem. Problemen met het verbinden van een eigen device aan het presentatiescherm zijn hiermee verleden tijd.

  De ClickShare Conference is de nieuwste oplossing van Barco. Deze oplossing is gericht op draadloze videovergaderingen. De ClickShare Conference maakt het mogelijk om direct verbonden te zijn met alle audiovisuele middelen in een ruimte.


  Barco ClickShare

  De ClickShare oplossingen zijn ideaal als u op zoekt bent naar een draadloos presentatiesysteem. D

  Lees meer »
 2. Bevestiging touchscreens - Nieuwsbrief april

  De bevestiging van een touchscreen of monitor wordt eerder gezien als een bijzaak dan een hoofdzaak. Wij begrijpen dit volledig, daarom vertellen wij u graag wat meer hierover. 

  Er bestaan verschillende manieren om een scherm (zowel touchscreen als monitor) te bevestigen. Dit kan onder andere vast aan de muur zijn, op een vloerstatief of op een verrijdbaar onderstel. Wanneer er bijvoorbeeld gekozen wordt voor een verrijdbaar onderstel, kan het scherm flexibel ingezet worden. 

  Door van te voren na te denken over de toepassing van een scherm, kan een juiste inschatting gemaakt worden van de beste bevestigingsmethode. Hieronder vindt u een overzicht van de bevestigingsmogelijkheden. 


  Bevestigingsmogelijkheden

  Lees meer »
 3. Barco voorjaarsactie

  Barco is een betrouwbare partner als het gaat om draadloos presenteren. Eén van de meest populaire producten voor de moderne vergaderruimte is de Barco ClickShare.

  Met de Barco ClickShare kunt u op een hele gebruiksvriendelijke manier alle content vanaf een laptop, tablet of telefoon direct delen op het grote scherm in de vergaderruimte. Dit alles zonder losse kabels en moeilijke handelingen. Met één simpele druk op de Barco ClickShare button deelt u alle content vanaf elk apparaat.

  Barco heeft een speciale voorjaarsactie. In de maanden april en mei ontvangt u maar liefst € 250,- korting bij aankoop van één van de ClickShare oplossingen.

   

  ClickShare oplossingen

  Lees meer »
 4. Touchscreens ontworpen door docenten, voor docenten - Nieuwsbrief maart

  Digitaal lesgeven is een trend welke afgelopen jaren steeds belangrijker geworden is. Vele scholen, zowel in het basisonderwijs als voortgezet onderwijs, hebben klaslokalen ingericht met een interactief touchscreen. Een interactief touchscreen is ook wel beter bekend als een digibord of smartboard. Het doel van de inzet van een touchscreen is het ondersteunen van leraren bij het lesgeven. Daarnaast stimuleert het ook de interactie tussen de docent en leerlingen en kan er meer aandacht besteedt worden aan adaptieve werkvormen.

  Ons uitgangspunt is dat er voor ieder klaslokaal een geschikt touchscreen bestaat. Wij helpen onderwijsinstellingen graag dit te verwezenlijken. Wanneer u blij bent, zijn wij dat ook!

  Lees meer »
 5. Nieuw jaar, nieuwe website!

   

  Wij zijn blij te vermelden dat onze nieuwe website live is! De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan www.touchscreen-digiborden.nl. Op de homepagina vindt u drie belangrijke pijlers waarvoor wij onder andere audiovisuele oplossingen bieden. Bekijk de pagina's touchscreens, monitoren en/of videoconferentie en krijg een overzicht van de artikelen uit ons assortiment.

  Op basis van de branche waarin uw bedrijf opereert en de wensen die u heeft, zoeken wij graag samen naar

  Lees meer »
 6. Philips PeopleCount

  Philips PeopleCount toont automatisch of bezoekers welkom zijn of ze nog even moeten wachten

  We kunnen er niet meer om heen. De 1,5 meter samenleving heeft zijn entree gedaan en dit zorgt voor beperkingen zoals het aantal personen per vierkante meter. Winkels, bedrijven, kantoren en instellingen hebben moeite om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Speciaal hiervoor heeft Philips in samenwerking met Bosch de PeopleCount oplossing geïntroduceerd. Op een eenvoudige wijze kunt u via een Philips monitor tonen hoeveel bezoekers er aanwezig zijn in een ruimte. Evenals of er nog mensen welkom zijn of dat ze even moeten wachten!

     

  Dit is hoe het eenvoudige systeem PeopleCount werkt

  De telling van de binnen

  Lees meer »
 7. CTOUCH Voorjaarsactie

  De lente komt eraan! Profiteer nu van de speciale voorjaarsactie van CTOUCH. 
  Ontvang tot 31 mei 2020 enorme kortingen op de CTOUCH Laser Sky en Laser Nova.

  Deze populaire touchscreens zorgen voor meer interactie in het klaslokaal of de vergaderruimte.
  Wees er snel bij! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op = op!

  Klik hier voor een overzicht van de modellen en neem voor de actuele prijzen contact op.

  BEKIJK DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN DE CTOUCH LASER SKY EN NOVA

  Lees meer »
 8. SMART Board MX Series

  Alle essentiële onderdelen die binnen educatie vereist zijn, met daarbij volledige interactiviteit binnen het klaslokaal. 
  De SMART Board MX serie biedt alle voordelen en gemakken van de SMART technologie, maar binnen een competitieve prijs categorie.

  Verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 86 inch.

  SMART Board MX Series

  Features SMART Board MX Series

  Webbrowser
   Ontdek websites en YouTube-video's direct op het bord met de geïntegreerde Chromium-webbrowser.

  Digitaal whiteboard 
   Pak een van de twee pennen uit de magnetische lade en begin met schrijven op het

  Lees meer »
 9. Betaalbare Line-up Sharp monitoren

  Sharp heeft een volledig nieuwe lijn betaalbare professionele monitoren gelanceerd in de maten 60, 70, 80 en 90 inch.

  Deze Sharp PN-Q modellen zijn voorzien van 3x HDMI, 1x VGA en een ingebouwde USB mediaplayer waarbij je slechts de USB stick in de monitor hoeft te steken en hij speelt direct de foto’s of video’s van de USB stick af.

  De Sharp PN-Q modellen hebben een Full HD resolutie en geven een lichtopbrengst van 350 cd/m2. Hierdoor zijn de monitoren met hun slanke en stijlvolle design een lust voor het oog in elke vergaderruimte, ontvangsthal en zelfs voor narrowcasting oplossingen.

  Dankzij de UV2A-technologie en de anti-reflectiecoating bieden de Sharp monitoren haarscherpe beeldkwaliteit alsmede een goede geluidweergave.

    

  Klik hier voor meer informatie:

  Sharp PNQ-601

  Lees meer »
 10. Samsung DME Serie end of life

  De Samsung DM32E, DM40E, DM48E en DM55E zijn end of life en worden opgevold door de Samsung PMF serie.

  De PMF serie is er in 32, 43, 49 en 55 inch formaat (PM32F, PM43F, PM49F en PM55F) en valt onder de Samsung Professional Grade Displays. De Samsung PMF displays zijn voorzien van de nieuwste generatie Smart Signage Platform (SSSP 4.0), die is gebaseerd op het Tizen besturingssysteem. Met Tizen biedt SSSP een nog krachtiger grafische performance en meer mogelijkheden voor het tonen van dynamische content.

  Korte specificaties Samsung PM-F Serie

  - 500 Nit
  - 24/7 inzetbaar
  - MagicInfo S4, powered by Tizen
  - Edge LED
  - Anti Glare
  - Quad Core CPU
  - WiFi module embedded

  Klik hier voor de volledige line-up

  Lees meer »
Pagina