Nieuws

 1. Nieuw jaar, nieuwe website!

   

  Wij zijn blij te vermelden dat onze nieuwe website live is! De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan www.touchscreen-digiborden.nl. Op de homepagina vindt u drie belangrijke pijlers waarvoor wij onder andere audiovisuele oplossingen bieden. Bekijk de pagina's touchscreens, monitoren en/of videoconferentie en krijg een overzicht van de artikelen uit ons assortiment.

  Op basis van de branche waarin uw bedrijf opereert en de wensen die u heeft, zoeken wij graag samen naar

  Lees meer »
 2. Philips PeopleCount

  Philips PeopleCount toont automatisch of bezoekers welkom zijn of ze nog even moeten wachten

  We kunnen er niet meer om heen. De 1,5 meter samenleving heeft zijn entree gedaan en dit zorgt voor beperkingen zoals het aantal personen per vierkante meter. Winkels, bedrijven, kantoren en instellingen hebben moeite om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Speciaal hiervoor heeft Philips in samenwerking met Bosch de PeopleCount oplossing geïntroduceerd. Op een eenvoudige wijze kunt u via een Philips monitor tonen hoeveel bezoekers er aanwezig zijn in een ruimte. Evenals of er nog mensen welkom zijn of dat ze even moeten wachten!

     

  Dit is hoe het eenvoudige systeem PeopleCount werkt

  De telling van de binnen

  Lees meer »
 3. CTOUCH Voorjaarsactie

  De lente komt eraan! Profiteer nu van de speciale voorjaarsactie van CTOUCH. 
  Ontvang tot 31 mei 2020 enorme kortingen op de CTOUCH Laser Sky en Laser Nova.

  Deze populaire touchscreens zorgen voor meer interactie in het klaslokaal of de vergaderruimte.
  Wees er snel bij! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op = op!

  Klik hier voor een overzicht van de modellen en neem voor de actuele prijzen contact op.

  BEKIJK DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN DE CTOUCH LASER SKY EN NOVA

  Lees meer »
 4. SMART Board MX Series

  Alle essentiële onderdelen die binnen educatie vereist zijn, met daarbij volledige interactiviteit binnen het klaslokaal. 
  De SMART Board MX serie biedt alle voordelen en gemakken van de SMART technologie, maar binnen een competitieve prijs categorie.

  Verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 86 inch.

  SMART Board MX Series

  Features SMART Board MX Series

  Webbrowser
   Ontdek websites en YouTube-video's direct op het bord met de geïntegreerde Chromium-webbrowser.

  Digitaal whiteboard 
   Pak een van de twee pennen uit de magnetische lade en begin met schrijven op het

  Lees meer »
 5. Betaalbare Line-up Sharp monitoren

  Sharp PNQ-SerieSharp heeft een volledig nieuwe lijn betaalbare professionele monitoren gelanceerd in de maten 60, 70, 80 en 90 inch.

  Deze Sharp PN-Q modellen zijn voorzien van 3x HDMI, 1x VGA en een ingebouwde USB mediaplayer waarbij je slechts de USB stick in de monitor hoeft te steken en hij speelt direct de foto’s of video’s van de USB stick af.

  De Sharp PN-Q modellen hebben een Full HD resolutie en geven een lichtopbrengst van 350 cd/m2. Hierdoor zijn de monitoren met hun slanke en stijlvolle design een lust voor het oog in elke vergaderruimte, ontvangsthal en zelfs voor narrowcasting oplossingen.

  Dankzij de UV2A-technologie en de anti-reflectiecoating bieden de Sharp monitoren haarscherpe beeldkwaliteit alsmede een goede

  Lees meer »
 6. Samsung DME Serie end of life

  De Samsung DM32E, DM40E, DM48E en DM55E zijn end of life en worden opgevold door de Samsung PMF serie.

  De PMF serie is er in 32, 43, 49 en 55 inch formaat (PM32F, PM43F, PM49F en PM55F) en valt onder de Samsung Professional Grade Displays. De Samsung PMF displays zijn voorzien van de nieuwste generatie Smart Signage Platform (SSSP 4.0), die is gebaseerd op het Tizen besturingssysteem. Met Tizen biedt SSSP een nog krachtiger grafische performance en meer mogelijkheden voor het tonen van dynamische content.

  Korte specificaties Samsung PM-F Serie

  - 500 Nit
  - 24/7 inzetbaar

  Lees meer »
 7. Nieuw in ons assortiment

  Onlangs hebben wij een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd. Het zijn monitoren van het merk NEC.  Deze monitoren zijn gecertifceerd met energielabel A, hebben een mooi en strak design met een hele dunne rand. De kwaliteit is hoogwaardig en de displays zijn voorzien van moderne connectiviteit met zowel digitale als analoge inputsignalen.
  De E-serie, die wij op dit moment in ons assortiment hebben opgenomen, heeft Full HD beeldkwaliteit, goede lichtopbrengst en heeft een detailrijk beeld. Met het ontwerpen van de monitoren heeft NEC rekening gehouden met de lange duur dat mensen naar een beeldscherm kijken. Daarom hebben zij voor deze beeldkwaliteit gekozen, om er ergonomisch

  Lees meer »
 8. mozaBook in Nederland

  mozaBook is de nieuwste leermethode van dit moment. Op donderdag 7 juli 2016 is mozaBook officieel gelanceerd in Nederland en België.
  Wat mozaBook bijzonder maakt is de vele interactie die de methode te bieden heeft. Op deze manier blijven niet alleen de leerlingen bij de les, maar is het ook leuk voor docenten om eenvoudig en snel een eigen les samen te stellen. mozaBook beschikt onder andere over een eigen mediatheek vol met (3D) animaties, video's, geluidsfragmenten en afbeeldingen.
  Bij aanschaf van deze lesmethode kunt u gebruik blijven maken van uw eigen boeken. De boeken kunnen worden ingelezen in mozaBook en vanuit hier verrijkt worden met items uit de mediatheek.

  mozaBook is afkomstig van een Hongaarse uitgever genaamd Mozaik.
  Mozaik bestaat al sinds 1990. In de loop van de tijd

  Lees meer »
 9. Aanpassing Epson

  Epson is al jarenlang een toonaangevend merk op het gebied van projectoren.
  Met name de Ultra Short Throw projector is goed bekend in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Wanneer u een Epson projector aanschaft bent u verzekerd van een goede kwaliteit, interactieve projector en de uitgebreide mogelijkheden tot projecties.
  De fabrikant heeft besloten nog een stapje harder te lopen voor zijn klanten en verlengd de garantie met maar liefst vijf jaar.
  De nieuwe garantievoorwaarden zijn geldig op de interactieve projectoren, dit zijn de volgende modellen:

  - Epson EB-575Wi
  - Epson EB-585Wi
  - Epson EB-595Wi

  Wij hebben het garantietermijn

  Lees meer »
 10. Informatie delen op school

  De manier van lesgeven veranderd snel door alle technieken die tegenwoordig gebruikt worden. De klassieke krijtborden maken plaats voor grote touchscreens of digiborden. Schoolboeken worden ingehaald door mobiele apparaten zoals een tablet of laptop. Kortom scholen worden steeds meer uitgerust met moderne technologie om volledig te kunnen voldoen aan het digitale tijdperk anno 2016.

  Naast het digitale schoolbord wordt er op scholen ook meer gebruik gemaakt van narrowcasting oplossingen.
  Het principe van narrowcasting is het doorgeven van informatie voor een bepaalde doelgroep op een bepaalde plek door middel van monitoren.
  U heeft het vast wel eens gezien in een winkelcentrum. Vaak hangt of staat zo'n monitor bij een winkel en zijn er verschillende pagina's te zien. Pagina's met aanbiedingen, (speciale)

  Lees meer »