Nieuws

 1. Barco voorjaarsactie

  Barco is een betrouwbare partner als het gaat om draadloos presenteren. Eén van de meest populaire producten voor de moderne vergaderruimte is de Barco ClickShare.

  Met de Barco ClickShare kunt u op een hele gebruiksvriendelijke manier alle content vanaf een laptop, tablet of telefoon direct delen op het grote scherm in de vergaderruimte. Dit alles zonder losse kabels en moeilijke handelingen. Met één simpele druk op de Barco ClickShare button deelt u alle content vanaf elk apparaat.

  Barco heeft een speciale voorjaarsactie. In de maanden april en mei ontvangt u maar liefst € 250,- korting bij aankoop van één van de ClickShare oplossingen.

   

  ClickShare oplossingen

  Lees meer »
 2. Touchscreens ontworpen door docenten, voor docenten - Nieuwsbrief maart

  Digitaal lesgeven is een trend welke afgelopen jaren steeds belangrijker geworden is. Vele scholen, zowel in het basisonderwijs als voortgezet onderwijs, hebben klaslokalen ingericht met een interactief touchscreen. Een interactief touchscreen is ook wel beter bekend als een digibord of smartboard. Het doel van de inzet van een touchscreen is het ondersteunen van leraren bij het lesgeven. Daarnaast stimuleert het ook de interactie tussen de docent en leerlingen en kan er meer aandacht besteedt worden aan adaptieve werkvormen.

  Ons uitgangspunt is dat er voor ieder klaslokaal een geschikt touchscreen bestaat. Wij helpen onderwijsinstellingen graag dit te verwezenlijken. Wanneer u blij bent, zijn wij dat ook!

  Lees meer »
 3. Nieuw jaar, nieuwe website!

   

  Wij zijn blij te vermelden dat onze nieuwe website live is! De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan www.touchscreen-digiborden.nl. Op de homepagina vindt u drie belangrijke pijlers waarvoor wij onder andere audiovisuele oplossingen bieden. Bekijk de pagina's touchscreens, monitoren en/of videoconferentie en krijg een overzicht van de artikelen uit ons assortiment.

  Op basis van de branche waarin uw bedrijf opereert en de wensen die u heeft, zoeken wij graag samen naar

  Lees meer »
 4. Philips PeopleCount

  Philips PeopleCount toont automatisch of bezoekers welkom zijn of ze nog even moeten wachten

  We kunnen er niet meer om heen. De 1,5 meter samenleving heeft zijn entree gedaan en dit zorgt voor beperkingen zoals het aantal personen per vierkante meter. Winkels, bedrijven, kantoren en instellingen hebben moeite om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Speciaal hiervoor heeft Philips in samenwerking met Bosch de PeopleCount oplossing geïntroduceerd. Op een eenvoudige wijze kunt u via een Philips monitor tonen hoeveel bezoekers er aanwezig zijn in een ruimte. Evenals of er nog mensen welkom zijn of dat ze even moeten wachten!

     

  Dit is hoe het eenvoudige systeem PeopleCount werkt

  De telling van de binnen

  Lees meer »
 5. CTOUCH Voorjaarsactie

  De lente komt eraan! Profiteer nu van de speciale voorjaarsactie van CTOUCH. 
  Ontvang tot 31 mei 2020 enorme kortingen op de CTOUCH Laser Sky en Laser Nova.

  Deze populaire touchscreens zorgen voor meer interactie in het klaslokaal of de vergaderruimte.
  Wees er snel bij! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op = op!

  Klik hier voor een overzicht van de modellen en neem voor de actuele prijzen contact op.

  BEKIJK DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN TUSSEN DE CTOUCH LASER SKY EN NOVA

  Lees meer »
 6. SMART Board MX Series

  Alle essentiële onderdelen die binnen educatie vereist zijn, met daarbij volledige interactiviteit binnen het klaslokaal. 
  De SMART Board MX serie biedt alle voordelen en gemakken van de SMART technologie, maar binnen een competitieve prijs categorie.

  Verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 86 inch.

  SMART Board MX Series

  Features SMART Board MX Series

  Webbrowser
   Ontdek websites en YouTube-video's direct op het bord met de geïntegreerde Chromium-webbrowser.

  Digitaal whiteboard 
   Pak een van de twee pennen uit de magnetische lade en begin met schrijven op het

  Lees meer »
 7. Betaalbare Line-up Sharp monitoren

  Sharp heeft een volledig nieuwe lijn betaalbare professionele monitoren gelanceerd in de maten 60, 70, 80 en 90 inch.

  Deze Sharp PN-Q modellen zijn voorzien van 3x HDMI, 1x VGA en een ingebouwde USB mediaplayer waarbij je slechts de USB stick in de monitor hoeft te steken en hij speelt direct de foto’s of video’s van de USB stick af.

  De Sharp PN-Q modellen hebben een Full HD resolutie en geven een lichtopbrengst van 350 cd/m2. Hierdoor zijn de monitoren met hun slanke en stijlvolle design een lust voor het oog in elke vergaderruimte, ontvangsthal en zelfs voor narrowcasting oplossingen.

  Dankzij de UV2A-technologie en de anti-reflectiecoating bieden de Sharp monitoren haarscherpe beeldkwaliteit alsmede een goede geluidweergave.

    

  Klik hier voor meer informatie:

  Sharp PNQ-601

  Lees meer »
 8. Samsung DME Serie end of life

  De Samsung DM32E, DM40E, DM48E en DM55E zijn end of life en worden opgevold door de Samsung PMF serie.

  De PMF serie is er in 32, 43, 49 en 55 inch formaat (PM32F, PM43F, PM49F en PM55F) en valt onder de Samsung Professional Grade Displays. De Samsung PMF displays zijn voorzien van de nieuwste generatie Smart Signage Platform (SSSP 4.0), die is gebaseerd op het Tizen besturingssysteem. Met Tizen biedt SSSP een nog krachtiger grafische performance en meer mogelijkheden voor het tonen van dynamische content.

  Korte specificaties Samsung PM-F Serie

  - 500 Nit
  - 24/7 inzetbaar
  - MagicInfo S4, powered by Tizen
  - Edge LED
  - Anti Glare
  - Quad Core CPU
  - WiFi module embedded

  Klik hier voor de volledige line-up

  Lees meer »
 9. Nieuw in ons assortiment

  Onlangs hebben wij een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd. Het zijn monitoren van het merk NEC.  Deze monitoren zijn gecertifceerd met energielabel A, hebben een mooi en strak design met een hele dunne rand. De kwaliteit is hoogwaardig en de displays zijn voorzien van moderne connectiviteit met zowel digitale als analoge inputsignalen.
  De E-serie, die wij op dit moment in ons assortiment hebben opgenomen, heeft Full HD beeldkwaliteit, goede lichtopbrengst en heeft een detailrijk beeld. Met het ontwerpen van de monitoren heeft NEC rekening gehouden met de lange duur dat mensen naar een beeldscherm kijken. Daarom hebben zij voor deze beeldkwaliteit gekozen, om er ergonomisch

  Lees meer »
 10. mozaBook in Nederland

  mozaBook is de nieuwste leermethode van dit moment. Op donderdag 7 juli 2016 is mozaBook officieel gelanceerd in Nederland en België.
  Wat mozaBook bijzonder maakt is de vele interactie die de methode te bieden heeft. Op deze manier blijven niet alleen de leerlingen bij de les, maar is het ook leuk voor docenten om eenvoudig en snel een eigen les samen te stellen. mozaBook beschikt onder andere over een eigen mediatheek vol met (3D) animaties, video's, geluidsfragmenten en afbeeldingen.
  Bij aanschaf van deze lesmethode kunt u gebruik blijven maken van uw eigen boeken. De boeken kunnen worden ingelezen in mozaBook en vanuit hier verrijkt worden met items uit de mediatheek.

  mozaBook is afkomstig van een Hongaarse uitgever genaamd Mozaik.
  Mozaik bestaat al sinds 1990. In de loop van de tijd

  Lees meer »