Veelgestelde vragen

Een touchscreen of digibord is een product met zeer veel mogelijkheden. Wij begrijpen heel goed dat er vragen zijn over de techniek, bediening en mogelijkheden. Maar ook de voordelen ten opzichte van de “oude” presentatieborden en de kosten van een digibord zijn belangrijk. Staat uw vraag er niet bij neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag informatie aan via het formulier meer informatie.
Een erkende touchscreen-digiborden specialist neemt dan contact met u op.


Touchscreens
Wij zijn reseller van merken als C-TOUCH, Hippo, Samsung, Sharp, Starscreen en Focus touchscreens. Of u nu een 32”, 84” of een formaat dat er tussen zit wilt, wij kunnen het leveren.

Ons montageteam plaatst het touchscreen waar en zoals u het wilt. Het scherm wordt aangesloten op een pc, wordt gekalibreerd en u krijgt uitleg over de werking. Het scherm kan worden aangesloten op een pc van u, maar kan ook worden geleverd en aangesloten op een nieuwe pc. De Aopen PC of Brix pc die wij bij een scherm leveren, is zo klein dat het in de ruimte achter het scherm kan worden geplaatst. Zo ziet u de pc niet staan en zijn de kabels netjes weggewerkt.

Digiborden
Wij zijn reseller van merken als Activ, Hitachi, Smartboard en Focus. Daarnaast leveren wij bij een digibord de benodigde toebehoren zoals een beamer, beugel, kabel en luidsprekers. 

Ons montageteam plaatst het digibord en sluit alles netjes aan. De beamer kan worden aangesloten op een pc waaruit het beeld komt dat op het scherm wordt weergegeven. Het scherm kan worden aangesloten op een beamer van u, maar kan ook worden geleverd en aangesloten op een nieuwe beamer. Daarnaast kunnen wij ook een nieuwe pc leveren bij het scherm. De Aopen PC of Brix PC die wij bij een scherm leveren, is zo klein dat het in de ruimte achter het scherm kan worden geplaatst. Zo ziet u de pc niet staan en zijn de kabels netjes weggewerkt.

Bevestigingsopties
Een scherm of digibord kan worden bevestigd op de muur, op een vloerlift of een mobiel en elektrisch verstelbaaronderstel. Wanneer het scherm aan een gipswand moet worden bevestigd, wordt aangeraden een lift te gebruiken. Dit omdat de gipswand het gewicht van een touchscreen niet (lang) houdt en het scherm los zal komen van de muur.