Veelgestelde vragen

Een touchscreen of digibord is een product met zeer veel mogelijkheden. Wij begrijpen heel goed dat er vragen zijn over de techniek, bediening en mogelijkheden. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op of vul het formulier hieronder in. Wij helpen u graag verder.


Touchscreens en digiborden
Wij zijn reseller van merken als i3TOUCHClevertouch, CTOUCH, Iiyama, Newline, Samsung en SMART. Wij leveren touchscreens en digiborden van 32 t/m 98 inch. 

Het is mogelijk om door ons montageteam het touchscreen te laten monteren. U kunt ervoor kiezen om bij het touchscreen een PC aan te schaffen. Tegenwoordig bestaan er OPS PC's, dit zijn zeer kleine PC's welke aan de achterkant in een sleuf in het touchscreen bevestigd kunnen worden. In dit geval is het gebruik van een eigen laptop overbodig. Zowel de PC als alle kabels worden netjes weggewerkt, zodat u een strakke oplossing in uw ruimte heeft staan.

Daarnaast kunt u het interactieve scherm ook uitbreiden met opties om te videovergaderen of draadloos presenteren.

Bevestigingsopties

Een touchscreen of digibord kan worden bevestigd op de muur, op een vloerlift of een mobiel en elektrisch verstelbaaronderstel. Wanneer het scherm aan een gipswand moet worden bevestigd, wordt aangeraden een lift te gebruiken. Dit omdat de gipswand het gewicht van een touchscreen niet (lang) houdt en het scherm los zal komen van de muur.