mozaBook is de nieuwste leermethode van dit moment. Op donderdag 7 juli 2016 is mozaBook officieel gelanceerd in Nederland en België.
Wat mozaBook bijzonder maakt is de vele interactie die de methode te bieden heeft. Op deze manier blijven niet alleen de leerlingen bij de les, maar is het ook leuk voor docenten om eenvoudig en snel een eigen les samen te stellen. mozaBook beschikt onder andere over een eigen mediatheek vol met (3D) animaties, video's, geluidsfragmenten en afbeeldingen.
Bij aanschaf van deze lesmethode kunt u gebruik blijven maken van uw eigen boeken. De boeken kunnen worden ingelezen in mozaBook en vanuit hier verrijkt worden met items uit de mediatheek.

mozaBook is afkomstig van een Hongaarse uitgever genaamd Mozaik.
Mozaik bestaat al sinds 1990. In de loop van de tijd merkte zij dat deze maatschappij steeds digitaler werd en besloot zich te richten op het ontwikkelen van educatiesoftware.
mozaBook wordt inmiddels succesvol gebruikt in meer dan 25 landen, waar Nederland nu ook bij hoort!

De software is ontworpen voor het gebruik op een touchscreen of digibord. Daardoor werkt mozaBook perfect in combinatie met de Viditouch Navigator. Dit touchscreen staat bekend om de handige sneltoetsen in de randen, de Full HD beeldkwaliteit en de praktische multitouch die het mogelijk maakt om met meerdere mensen tegelijkertijd op het scherm kunt werken.

De lesmethode is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot pubers in het voortgezet onderwijs.

Wilt u mozaLearn werkend zien?
Dat kan uiteraard! Wij geven demonstraties met deze software.
Via een contactformulier kunt u een demonstratie aanvragen!

Wilt u nog meer te weten komen over mozaBook?
Lees hier verder.