MozaBook

De nieuwste schoolmethode van dit moment: MozaBook!


De digitale manier van lesgeven zorgt voor veel interactie in de klas en valt goed in de smaak bij leerkrachten en uiteraard de leerlingen. Met dit systeem zijn de mogelijkheden binnen uw school eindeloos.
De lessen zijn speciaal ontworpen om te geven op een digibord of touchscreen. Het programma bevat de traditionele tekstboeken, alleen dan allemaal gedigitaliseerd!
De manier van les geven bestaat uit ondersteuning van talloze, verschillende 3D filmpjes.
Van geschiedenis tot het menselijk lichaam, het dierenrijk, technologie en nog veel meer. De 3D filmpjes hebben nog een extraatje, u kunt namelijk als het ware door de filmpjes heen lopen en de objecten van dicht bij bekijken. 

MozaBook

Mediatheek

MozaBook beschikt over een eigen mediatheek waarin alle (3D) filmpjes opgeslagen staan. U kunt de mediatheek gebruiken als een soort zoekmachine.
Mocht u willen zoeken op een historische gebeurtenis, kunt u deze invoeren en alle (3D) filmpjes verschijnen over het betreffende onderwerp.
Om de traditionele lesstof interactief te maken voor de leerlingen, kunt u een PDF-bestand importeren in mozaBook. Door middel van zogeheten pins kunt u op een gewenst stuk tekst een pin plaatsen. Aan deze pin hangt een, door de leerkracht, geselecteerd filmpje die hij kan gebruiken om zijn les te verrijken.
Maar met de mediatheek zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kan de leerkracht bijvoorbeeld een quiz maken met de bestanden uit deze mediatheek. De leerlingen zullen zich vermaken en maken ondertussen kennis maken met de leerstof.

MozaBook

Atlas

Met de module mozaMap kunt u wereldkaarten en landkaarten tonen aan de klas. Uiteraard beschikt het pakket over een basiskaarten, maar ook kaarten met de geschiedenis, oorlogen en geografie. Met een pen- en tekenkit kan de leraar over de kaarten heen schrijven en aantekeningen maken. De leerkracht kan zelf bepalen welke filmpjes hij laat zien. Het is ook mogelijk om meerdere lagen over elkaar heen te leggen en lagen met aantekeningen in- en uit te schakelen.
Tevens zijn in deze kaarten ook de klassieke oefeningen verwerkt die de leerlingen zelf kunnen maken.

 

 

mozaBook

Met de mozaBook klaslicentie heeft u toegang tot de gehele mediatheek en de schoolboeken. Voor de leerkrachten geldt dat ze met twee computers, laptops, tablets of andere mobiele apparatuur buiten de klas kunnen inloggen. Dit maakt voor hen mogelijk om thuis of in een openbare ruimte de lessen te kunnen voorbereiden. De les wordt opgeslagen in de cloud, zodat de leerkracht er op ieder moment bij kan komen om iets aan te passen of om de les te geven. Door deze opslagmethode bent u niet gebonden aan één mobiel apparaat.

MozaBook

 • Snelle service
 • Ruim assortiment
 • Eigen montageteam
 • Experience Center
 • Deskundig personeel
Daarom
Touchscreen-Digiborden.nl
 • Snelle service
 • Laagste prijs
 • Ruim assortiment
 • Deskundig personeel
 • Eigen montageteam
 • Door heel Nederland & BelgiĆ«
Meer
informatie?
078 - 6200 900

Ma tm vr 08:30-17:00
Of e-mail ons

Veelgestelde vragen
Als u klikt op de rubriek, vindt u alle actuele vragen en antwoorden over het specifieke onderwerp.
Touchscreen advieswijzer
Welk touchscreen past het best in uw situatie? Hier vindt u alle informatie om tot de beste keuze te komen.
Support
Hier vind u handleidingen, downloads en interessante links.

Onze merken