OPS PC

De afkorting OPS zult u steeds vaker tegen kunnen komen. De volledige benaming voor deze term is Open Pluggable Specification. Het is een computersoort die veelal wordt gebruikt bij touchscreens en monitoren. Een OPS systeem kan grote voordelen bieden.
De OPS wordt geïntegreerd in het touchscreen of de monitor en zit direct op de stroomvoorziening, de video en audio signalen aangesloten. Hierdoor heeft u geen losse kabels meer nodig! Door deze draadloze oplossing geeft dit een mooier uitzicht op de touchscreens en monitoren. Het design van een OPS systeem is zo ontworpen dat deze naadloos aansluit, hierdoor niet uitsteekt en dus niet zichtbaar is.
Voor de installatie hoeft u ook geen techneut te zijn. Aan de zijkant van het bord zit een speciaal slot waar u de OPS makkelijk inschuift en hierdoor direct zit aangesloten. De OPS computer is vaak uitgevoerd met een ingebouwde WiFi router en beschikt over een besturingssysteem. Ook zijn deze vaak uitgevoerd met de snelle USB 3.0 aansluiting.
Nog een bijkomend voordeel is dat deze computers erg energiezuinig zijn.

Overige begrippen:

Meer informatie opvragen over een Computers?
Wilt u meer weten over OPS PC? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag informatie aan via het formulier meer informatie.
Een erkende touchscreen-digiborden specialist neemt dan contact met u op.