Narrowcasting

Narrowcasting is het doorgeven van specifieke informatie voor een speciale doelgroep op een speciale plek door middel van monitoren.
De inhoud van de informatie die op de schermen te zien is, moet zo veel mogelijk aangepast zijn op de ontvangers. U kunt ze bijvoorbeeld tegenkomen in kantines met de actuele bedrijfsinformatie, rondom winkels met de (dagelijkse) aanbiedingen of bij grote evenementen is het mogelijk sfeerfoto's te tonen.
Doordat de schermen vaak van afstand bediend kunnen worden, is het makkelijk de content aan te passen of nieuwe informatie toe te voegen. 

Narrowcasting kan een tekstueel bericht zijn, maar kan ook nog op andere manieren worden ingezet, bijvoorbeeld in een bedrijfskantine. Op het scherm kan informatie gedeeld worden betreffende verkoopcijfers, verjaardagen, introductie van nieuw personeel, interne vacatures en nog veel meer.
Bij winkels kunt u de (dagelijkse) aanbiedingen presenteren, producten en productfilmpjes laten zien, eventueel een commercial van de winkel.
Op scholen kan narrowcasting ingezet worden om de lesroosters te tonen, uitgevallen lessen weer te geven, zieke leraren en/of schoolactiviteiten.

Wilt u weten waar u deze monitoren kunt vinden?
Touchscreen-digiborden.nl heeft een breed assortiment monitoren die bij uitstek geschikt zijn voor narrowcasting!

Overige begrippen:

Meer informatie opvragen over een Monitoren?
Wilt u meer weten over Monitoren? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag informatie aan via het formulier meer informatie.
Een erkende touchscreen-digiborden specialist neemt dan contact met u op.