Presentatie set 55 inch

De allround presentatie set is voor vergaderruimtes die toe zijn aan de nieuwste vergaderapparatuur om te vergaderen, presenteren en/of brainstormen. Moderniseer uw meeting room. De presentatie set 55 inch bestaat uit de volgende artikelen:

✓ Een 55 inch presentatie monitor
✓ Een verrijdbaar onderstel
✓ Een laptopplank
✓ De presentatie set is inclusief montage en benodigde kabels*

De allround presentatie set kunt u aanschaffen in combinatie met een 55 inch, 65 inch of 75 inch presentatie monitor. Lees hieronder meer over de presentatie set.

*Let op: de getoonde prijs is exclusief reiskosten

€ 1.929,95 € 1.595,00

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De presentatie set 55 inch is voor organisaties die vergaderruimtes willen voorzien van een moderne vergaderoplossing. De combinatie van een presentatiescherm, verrijdbaar onderstel en laptopplank maken de presentatie set een complete oplossing. Het geven van presentaties wordt nog leuker met de juiste ondersteunende audiovisuele middelen.


Monitor

Bij de presentatie set bepaalt u volledig zelf of u gaat voor een 55 inch, 65 inch of 75 inch monitor. De geschikte inch maat voor het presentatiescherm is afhankelijk van de ruimte waarin de presentatie oplossing geplaatst zal worden. Een presentatie monitor van 55 inch is geschikt voor een vergaderruimte met een diepte van circa 3 – 5 meter.


Verrijdbaar onderstel

De monitoren bevestigen wij voor u op een verrijdbaar onderstel. Zoals de naam het al zegt, het onderstel is verrijdbaar. Dit houdt in dat de oplossing, indien gewenst, flexibel inzetbaar is. De presentatie set kan in meerdere vergaderruimtes ingezet worden.


Laptopplank

Om de presentatie set compleet te maken, is er een laptopplank aan toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om een BYOD (bring your own device) meeting te organiseren. Hierbij neemt één van de deelnemers zijn/haar eigen laptop mee. Deze kan op de laptopplank geplaatst worden en d.m.v. kabels aangesloten worden aan de monitor. Vervolgens kan de presentatie direct beginnen!

Specificaties
Schermdiagonaal55 inch (140cm)
Optimale kijkafstand3 tot 5 meter
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan