Bezoek ons expertise center en laat u informeren over digitale oplossingen

Komt u langs in ons experience center?

Laat u informeren over alle digitale mogelijkheden van interactief lesgeven, vergaderen en presenteren. In ons experience center tonen we alle nieuwe toepassingen. We hebben verschillende opstellingen uit ons gehele assortiment. U kunt in ons expertise center terecht voor bijvoorbeeld: touchscreens, monitoren, draadloos presenteren, videoconferencing en narrowcasting.

Elke branche een eigen unieke oplossing

Ons experience center beschikt over de laatste nieuwe modellen die op de markt beschikbaar zijn. U kunt deze modellen uitgebreid testen. Het aansluiten van uw eigen apparatuur of het testen van een specifiek eigen software pakket is geen probleem.

Lesgeven

Wij zijn onafhankelijk adviseur voor het onderwijs. Zo garanderen wij een objectief en kwalitatief advies. In ons experience center hebben we meerdere touchscreens. Hierdoor kunt u alle verschillende eigenschappen goed testen en beoordelen. U moet hierbij denken aan eigenschappen zoals snelheid, nauwkeurigheid, helder geluid maar ook draadloos verbinden en natuurlijk de educatie software. Kortom alle facetten komen aan bod tijdens het vrijblijvende adviesgesprek.

Vergaderen

Wij zijn specialist op het gebied van zakelijk vergaderen met audiovisuele apparatuur. We hebben een breed scala aan touchscreens om interactief te werken. Bedien eenvoudig met uw vinger de presentatie, maak aantekening over een PDF of een webpagina. Een scrum meeting start u met één druk op de knop.

Bovendien hebben we verschillende camera oplossingen voor videoconferencing. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Skype voor bedrijven en Bluejeans.

Presenteren en informeren

Voor zowel de zakelijke branche als onderwijs, hebben wij monitoren staan met verschillende informatiesystemen om uw beeld- of videoboodschap goed over te brengen. Ervaar hoe eenvoudig de systemen werken en informeer uw klanten en bezoekers met uw boodschap.

Wit u echt indruk maken op een groot publiek? Bekijk dan onze videowall oplossingen.

U bent van harte welkom in ons experience center

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen nemen om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. 

Hoe kunt u een afspraak maken?

Bel naar 078-6200900 of stuur een e-mail naar sales@touchscreen-digiborden.nl

Experience center openingstijden

Maandag 08.30 uur - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 uur - 17.00 uur
Woensdag 08.30 uur - 17.00 uur
Donderdag 08.30 uur - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 uur - 17.00 uur


Adres:

JBS Multimedia BV
Brugge 1
2993 LB Barendrecht