Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een vorm van digitale communicatie. Door middel van beeldschermen wordt specifieke informatie aan het publiek overgebracht. Narrowcasting is ook wel bekend als Digital Signage. Wij kunnen u een complete narrowcasting oplossing leveren. Breng content op een creatieve en unieke manier over aan het daarvoor bestemde publiek.

Narrowcasting kan in diverse omgevingen ingezet worden. Bijvoorbeeld binnen de retail- of publieke sector. Door middel van digitale communicatie kan er een grote diversiteit aan boodschappen uitgezonden worden aan het publiek. 

Narrowcasting oplossing

Om narrowcasting binnen een organisatie in te zetten moet er de juiste hardware en software aanwezig zijn. Er bestaan een tal van displays. Bij de keuze voor een display voor narrowcasting doeleinden moet er onder andere gekeken worden naar de lichtopbrengst. De lichtopbrengst is van groot belang bij de weergave van de content, gezien deze onder diverse lichtomstandigheden altijd duidelijk leesbaar moet zijn.

Ten tweede moet het mogelijk zijn de gewenste content op het display af te kunnen spelen. Dit kan door middel van ons Web Based Narrowcasting Platform. Met het Narrowcasting Platform is het aansturen van één of meerdere beeldschermen eenvoudig. Bespaar kosten en creëer een professionele uitstraling. Maak Narrowcasting leuker dan ooit!


Narrowcasting huisstijl ontwerp

Het Narrowcasting Platform biedt ongeveer 350 templates welke direct ingezet kunnen worden. De templates kunnen op diverse manieren gecustomized worden. Indien het gewenst is templates te hebben in de huisstijl van het bedrijf, dan kunnen deze speciaal voor u ontworpen worden*. Het ontwerpen van custom made huisstijl templates zal in samenspraak gaan met het bedrijf. De verschillende wensen zullen vooraf in kaart gebracht worden alsvorens we de templates ontwerpen.

*De prijs voor het ontwerpen van huisstijl templates is op aanvraag.

Narrowcasting Platform JBS multimedia

Het is van groot belang dat narrowcasting op de juiste manier ingezet wordt. Met ons Narrowcasting Platform bent u voorbereid op de narrowcasting mogelijkheden van de toekomst. Het Narrowcasting Platform heeft een gebruiksvriendelijk interface en geavanceerde mogelijkheden.

  • Maak eenvoudig professionele presentaties
  • Geen grafische en/of technische kennis vereist
  • Circa 200 kant-en-klare templates
  • 10 kant-en-klare integraties met veelgebruikte software
  • Diverse data-integraties zoals nieuws, verkeer en weer mogelijk
  • Professionele uitstraling op het beeldscherm


Prijzen Narrowcasting platform

De prijzen van het Narrowcasting Systeem zijn afhankelijk of er gewerkt wordt met een geschikte monitor, Windows PC of losse Android Player. Onderstaande prijzen zijn per display.

Geschikte monitor of Windows PC

Licentie kosten per jaar: € 220 excl. BTW

Losse Android Player

Losse Android player + licentie - Contract 2 jaar: € 30,- p/mnd excl. BTW (betaling per jaar)

Losse Android player + licentie – Contract 3 jaar: € 25,- p/mnd excl. BTW (betaling per jaar)