SMART Board

SMART technologies is een Canadees bedrijf en opgericht in 1987. Het eerste interactieve whiteboard werd in 1991 geïntroduceerd. In 2016 is SMART technologies overgenomen door Foxconn, werelds grootste leverancier van elektronica.

Naast de interactieve boarden en touchscreens (hardware) heeft SMART technologies zich ook gefocust op de software. Voor onderwijs en educatie is er de SMART Notebook software en steeds populairder wordt de online variant, namelijk Smart Learning Suite. Voor de business gebruikers is het pakket Smart Meeting Pro en het nieuwe TeamWorks beschikbaar. Vooral TeamWorks is op dit moment zeer actueel en helpt de zakelijke gebruiker met het beheren en bewerken van aantekeningen en documenten, samenwerken en natuurlijk videoconferencing. De afgelopen 5 jaar heeft SMART meer dan 20 Awards wereldwijd mogen ontvangen voor hun oplossingen.

Smart heeft een breed portfolio aan producten en heeft duidelijk onderscheid aangebracht in educatie en business touchscreens, met de bijbehorende software. Naast de toonaangevende touchscreens heeft SMART Technologies een uitgebreide lijn van accessoires zoals inbouw (OPS) computers, mobiele onderstellen, wandliften, verlengde service en trainingen op locatie.

Als Gold reseller introduceren wij u graag in de SMART wereld!