Veelgestelde vragen

Heeft JBS multimedia (Touchscreen-Digiborden.nl) een showroom

JBS multimedia heeft een volledig ingericht experince center in Barendrecht. In dit experince center zijn diverse soorten oplossingen aanwezig van diverse merken. Zodat er goed gekeken kan worden welke oplossing voor u geschikt is. Om u een goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u om van te voren een afspraak te maken. Ook kunnen wij indien gewenst een afspraak verzorgen in de showroom van diverse merken zoals CTOUCH, Iiyama, Sharp, Samsung, Newline en SMART Board.

Biedt JBS multimedia zijn hele assortiment aan via de webshop

Het getoonde aanbod in onze webshop omvat meer de beeldbepalende producten zoals touchscreens, professionele monitoren en beamers. Zaken zoals narrowcasting, schakelapparatuur, audio installaties, videoconference en meubilair vergen meer advies vanuit onze kant. Om u een geschikte oplossing te bieden willen wij u daarom graag persoonlijk te woord staan, dit kan telefonisch, via de chat, bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Kan ik op rekening kopen bij JBS multimedia

Het is mogelijk om op rekening te kopen, vraag een offerte aan via onze website of neem contact op met onze adviseurs via 078-6200900 voor meer informatie.

Wat is de levertijd van een bestelling op JBS multimedia

Indien voorradig bedraagt de levertijd 1 tot maximaal 3 werkdagen. Wenst u de apparatuur de volgende dag in huis, dan kunnen wij tegen meerprijs de apparatuur per koerier laten afleveren. Indien een artikel niet op voorraad is, zal JBS multimedia de levertijd altijd proberen te beperken. Echter zijn wij hierin afhankelijk van de voorraad en transportduur van diverse fabrikanten. Daardoor kan het soms voorkomen dat de levertijd langer duurt dan een week..

Kan ik op rekening kopen

Het is mogelijk om op rekening te kopen, vraag een offerte aan via onze website of neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Kan JBS multimedia ook de installatie verzorgen.

JBS multimedia beschikt over een eigen montage team van getrainde en gecertificeerde professionals met veel ervaring. Daarnaast hebben we de juiste logistieke middelen om uw producten in perfecte staat bij u af te leveren.

Verzorgt JBS multimedia ook trainingen

JBS multimedia heeft diverse trainers welke verschillende trainingen kunnen verzorgen. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen een touchscreen en digibord

De basis functionaliteit van een digibord en touchscreen zijn gelijk aan elkaar. Beiden oplossing reageren door het aanraken van het scherm met de vinger of pen.
Het digibord werkt altijd in combinatie met een projector en een touchscreen is een grote professionele monitor met ingebouwde touch functionaliteit.

Wat heb ik nodig om op mijn Touchscreen of Digibord te werken.

Een digibord dient altijd gebruikt te worden in combinatie met een projector, deze zorgt voor het projecteren van de beelden op het digibord. Bij een touchscreen heb je geen projector meer nodig omdat dit zelf een een beeldscherm is. Verder dient zowel een digibord als touchscreen aangesloten te worden op een computer door middel van een beeldkabel (VGA, HDMI of Displayport) en de USB kabel voor de “touch” functionaliteit.