Evoko Naso Room Management

Evoko Naso is een ruimte reserveringssysteem. Implementeer de Evoko Naso binnen uw organisatie en vereenvoudig het reserveren van een vergaderruimte. De belangrijkste kenmerken van de Evoko Naso op een rij:

✓ Ruimtereserveringssysteem
✓ Cloud gebaseerde oplossing
✓ Compatibel met Microsoft Office 365

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de Evoko Naso. Onderstaande prijs is voor de aanschaf van de Evoko Naso inclusief 5 jaar hosting.

€ 1.324,95 € 1.095,00
Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De Evoko Naso brengt eenvoud en functionaliteit samen. Met het ruimte reserveringssysteem kan er eenvoudig een vergaderruimte gereserveerd worden voor iedere vergadering. Dubbele boekingen, onduidelijkheid over waar wel en/of niet vergaderd kan worden en onderbrekingen tijdens vergaderingen zijn hiermee verleden tijd. De Evoko Naso is een Cloud gebaseerde oplossing. Bij de installatie zijn lokale servers niet meer nodig. Het systeem ondersteunt meer dan 20 talen.


Cloud oplossing

De Evoko Naso is ‘cloud based’. Dit houdt in dat het gehele ruimte reserveringssysteem via de Cloud binnen uw organisatie geïmplementeerd zal worden. De kosten van het Cloud abonnement starten vanaf € 75 excl. BTW per jaar per device, hierbij zijn een koppeling met Microsoft Office 365 en automatische updates inbegrepen.

Wanneer u via Microsoft Outlook een vergadering inplant, kunt u direct inzien welke vergaderruimte(s) op de door u gekozen dag / tijd beschikbaar is. Bij het inplannen van een vergadering, reserveert u dan ook direct de vergaderruimte. 


Status van de ruimte direct zichtbaar

De Evoko Naso is voorzien van een lichtrand. Deze kan groen, geel of rood zijn. Groen betekent dat de ruimte beschikbaar is voor meer dan 10 minuten. Geel betekent dat er binnen 10 minuten een vergadering start of dat er een check-in vereist is. Rood houdt in dat de ruimte bezet is en dus niet gebruikt kan worden.


Bevestiging van de Evoko Naso

De Evoko Naso is eenvoudig aan een muur of glazen wand te bevestigen. Het systeem hangt u naast de deur bij de ingang van de te boeken (vergader)ruimte. In één oogopslag is duidelijk te zien of de ruimte gebruikt kan worden of dat hij al bezet is.


Modern en strak design

De Naso heeft een zeer modern en strak design. Op het display wordt diverse informatie weergegeven. Dit is onder andere de aanwezige middelen in een vergaderruimte. Daarnaast is te zien voor welke tijdsloten de vergaderruimte beschikbaar/geboekt is. Indien de vergaderruimte vrij is en het gewenst is er gebruik van te maken, kan de ruimte direct via het display geboekt worden. Het display is voorzien van een nabijheidssensor. Dit houdt in dat als iemand dichter bij het scherm staat, er meer gedetailleerde informatie zichtbaar is.

Specificaties
MerkEvoko
Artikelnummer fabrikantENX1001
EAN7331394930301
ProducttypeRuimte reserveringssysteem
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan