Videoconferencing set draadloos 65 inch

De videoconferencing set draadloos 65 inch is gemaakt om vergaderruimtes direct om te toveren tot ruimtes waar videovergaderen eenvoudiger en leuker is dan ooit. De videoconferencing set draadloos bestaat uit de volgende artikelen:

✓ Een 65 inch presentatie monitor
✓ De Poly videobar
✓ De Barco CX-20 inclusief één USB button
✓ De presentatie set is inclusief montage en benodigde kabels*

Deze set is verkrijgbaar met een presentatie monitor van 55 inch, 65 inch en 75 inch. De belangrijkste eigenschappen van de videoconferencing set draadloos worden hieronder uitgebreid besproken. Ontdek of dit dé oplossing is voor uw organisatie.

*Let op: de getoonde prijs is exclusief reiskosten

€ 4.833,95 € 3.995,00

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De videoconferencing set draadloos 65 inch kan niet ontbreken in organisaties waar videovergaderen orde van de dag is. Deze complete oplossing is zeer eenvoudig in gebruik en bespaart een hoop tijd. U brengt uw eigen laptop mee naar de vergadering, sluit deze door middel van de USB dongle van de Barco aan op uw eigen laptop en de videoconferentie kan van start gaan.


Monitor

De monitor vormt de basis van de videoconferencing set draadloos. U kunt kiezen uit een 55 inch, 65 inch of 75 inch monitor. Het geschikte formaat is afhankelijk van de ruimte waarin de oplossing komt te staan. De monitor wordt bevestigd op het verrijdbare onderstel, de camera wordt boven of onder het scherm gemonteerd en de Barco CX-20 wordt achter het scherm aangesloten.


Poly videobar

De Poly videobar heeft een intelligente 120 graden 4K camera en geïntegreerde soundbar. De 6 ingebouwde richtmicrofoons met een groot bereik zorgen ervoor dat alle deelnemers uitstekend verstaanbaar zijn. De Acoustic Fence en NoiseBlock techniek nivelleren omgevings- en achtergrondgeluiden. De kwaliteit van een camera en speakerphone moet zeer goed zijn om deelnemers zówel in beeld te brengen als verstaanbaar te maken. Hoe hoger de kwaliteit van de camera, hoe natuurlijker de videovergadering zal verlopen. De Poly videobar maakt dit mogelijk.


Barco CX-20

De Barco CX-20 maakt de videoconferencing oplossing draadloos. De Barco bestaat uit twee onderdelen; het basis unit en de USB button. Het basis unit wordt achter de monitor geplaatst. Wanneer u de ruimte binnenkomt, hoeft u enkel en alleen de USB button in uw eigen device te stoppen. Vervolgens bent u verbonden met alle videoconferencing apparatuur in de ruimte en kan de vergadering van start gaan.


Verrijdbaar onderstel

De videoconferencing set wordt bevestigd op een verrijdbaar onderstel. Dit maakt de oplossing flexibel inzetbaar. Aan de achterzijde van het onderstel zal een stekkerblok geplaatst worden om alle kabels volledig weg te werken.

Specificaties
Schermdiagonaal65 inch (165cm)
Optimale kijkafstand5 tot 6 meter
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan