Videoconferencing set 65 inch

De videoconferencing set 65 inch is gemaakt om een vergaderruimte direct om te toveren tot videoconferencing ruimte. De videoconferencing set bestaat uit de volgende artikelen:

✓ Een 65 inch presentatie monitor
✓ De Poly videobar
✓ Een verrijdbaar onderstel en laptopplank
✓ De presentatie set is inclusief montage en benodigde kabels*

De videoconferencing set is te combineren met een presentatie monitor van 55 inch, 65 inch en 75 inch. Ontdek de voordelen van de videoconferencing set hieronder. Klaar om aan de slag te gaan?

€ 3.139,95 € 2.595,00

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De videoconferencing set 65 inch bestaat uit de belangrijkste audiovisuele middelen waar iedere vergaderruimte over moet beschikken om direct aan de slag te kunnen gaan met videovergaderen. Frustraties over een uitstekende zichtbaarheid en verstaanbaarheid is met deze oplossing verleden tijd. Het doel van de videoconferencing set is om videovergaderingen net zo soepel en persoonlijk te laten voelen als fysiek vergaderen. 


Monitor

Een monitor mag niet ontbreken in de videoconferencing set. De monitor vormt de basis. Hierop worden de camera en een (eigen) device aangesloten om het videovergaderen mogelijk te maken. U bepaalt zelf of u graag een 55 inch, 65 inch of 75 inch monitor wilt.


Poly videobar

De Poly videobar heeft een intelligente 120 graden 4K camera en geïntegreerde soundbar. De 6 ingebouwde richtmicrofoons met een groot bereik zorgen ervoor dat alle deelnemers uitstekend verstaanbaar zijn. De Acoustic Fence en NoiseBlock techniek nivelleren omgevings- en achtergrondgeluiden.


Verrijdbaar onderstel

De videoconferencing set zal gemonteerd worden op een verrijdbaar onderstel. Dit maakt dat de oplossing eenvoudig te verplaatsen is, zowel binnen de vergaderruimte zelf als naar een andere vergaderruimte.


Laptopplank

Aan de complete oplossing is ook een laptopplank toegevoegd. Deze laptopplank zal onder het scherm bevestigd worden. Hierop kan de meegebrachte laptop geplaatst worden en vervolgens verbonden worden met de monitor en camera. Daarna kan de videovergadering van start gaan. Alle benodigde kabels zullen d.m.v. het stekkerblok aan de achterzijde van het onderstel volledig weggewerkt worden.  

Specificaties
Schermdiagonaal65 inch (165cm)
Optimale kijkafstand5 tot 6 meter
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan