Presentatie set draadloos 55 inch

De presentatie set draadloos 55 inch is een complete oplossing om vergaderruimtes te voorzien van de modernste vergaderapparatuur. De presentatie set draadloos bestaat uit de volgende artikelen:

✓ Een 55 inch presentatie monitor
✓ Een verrijdbaar onderstel
✓ De Barco C-5 inclusief USB button
✓ De presentatie set draadloos is inclusief montage en benodigde kabels*

De presentatie set draadloos is verkrijgbaar met een presentatie monitor van 55 inch, 65 inch en 75 inch. Ontdek de voordelen van de presentatie set draadloos en of dit de oplossing is voor uw organisatie.

*Let op: de getoonde prijs is exclusief reiskosten

€ 3.085,50 € 2.550,00

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De presentatie set draadloos 55 inch is ontworpen voor organisaties die vergaderruimtes willen voorzien van audiovisuele middelen om draadloos te kunnen presenteren. In deze presentatie set is het draadloze component van groot belang. Door middel van deze presentatie oplossing zal gedoe met kabels nooit meer aan de orde zijn. U komt een vergaderruimte binnen, sluit de USB button van de Barco aan op een eigen device (bijv. een laptop) en de presentatie kan van start gaan. Een eenvoudige en tijdbesparende oplossing.


Monitor

U kunt bij de presentatie set draadloos kiezen voor een 55 inch, 65 inch of 75 inch monitor. Het geschikte formaat zal afhankelijk zijn van de vergaderruimte waarin de oplossing komt te hangen. Het kan ook handig zijn om rekening te houden met de soort presentaties die er plaats zullen gaan vinden. Wanneer er vooral met teksten, afbeeldingen en grafieken gewerkt wordt, kan een 55 inch monitor voldoende zijn. Wanneer er vaak presentaties met diverse gedetailleerde cijfers (bijv. in Excel) gegeven worden, dan kan een groter formaat gewenst zijn. In elke situatie is het in ieder geval van belang dat de gepresenteerde inhoud te lezen is voor de deelnemers, ook als die op 3-4 meter afstand zitten.


Verrijdbaar onderstel

De presentatie set wordt gemonteerd op een verrijdbaar onderstel. Dit verrijdbare onderstel maakt het mogelijk om de oplossing eenvoudig te verplaatsen en op diverse plekken binnen de organisatie in te kunnen zetten.


Barco C-5 inclusief USB button

De toevoeging van de Barco C-5 maakt deze presentatie set uniek. De Barco C-5 wordt gecombineerd met de USB button om de oplossing optimaal te benutten. Het basis unit (de C-5) wordt geïnstalleerd achter de monitor. De USB button is om een eigen device aan de monitor te verbinden en direct draadloze presentaties te kunnen geven. Met de Barco C-5 wordt een BYOD omgeving gecreëerd.

Specificaties
Schermdiagonaal55 inch (140cm)
Optimale kijkafstand3 tot 5 meter
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan