SMART Learning Suite

De SMART Learning Suite software is speciaal ontwikkeld voor onderwijsorganisaties. SMART Learning Suite Online ondersteunt docenten bij het lesgeven. Drie belangrijke kenmerken van de software zijn:

✓ Licentie één jaar geldig
✓ Ideaal voor flexibele lesberzorging
✓ Te gebruiken in combinatie met een SMART Board

De uitgebreide productomschrijving inclusief productspecificaties van de SMART Learning Suite Online zijn hieronder te vinden.

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Blended learning is de combinatie van face-to-face en digitaal lesgeven inclusief de leermaterialen en tools die daarbij komen kijken. Voor de educatieve branche is dit een trend welke het afgelopen jaar zijn intrede heeft gemaakt.


SMART Learning Suite

Voor scholen is het van uiterst belang dat bekend is welke mogelijkheden er bestaan om blended learning binnen hun organisatie te optimaliseren.

SMART heeft een software, Learning Suite Online, ontwikkeld. Deze software stelt leraren in staat om boeiende lessen te geven met interactieve inhoud, toetsen af te nemen en kan leerlingen onderling samen laten werken via hun eigen apparaten ongeacht de locatie. Door middel van de SMART Learning Suite heeft de leraar op een gemakkelijke manier inzicht in de voortgang van de leerlingen. De software is geïntegreerd met Google en Microsoft.


Voordelen SMART software

De voordelen in het kort op een rij:  

  • Flexibele lesbezorging
  • Echte virtuele samenwerking, zowel op afstand als in de klas
  • Nauwkeurig inzage in het begrip van leerlingen waardoor u snel kunt schakelen en support kan aanbieden waar nodig

Specificaties
MerkSMART Board
ProducttypeAccessoires
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan