Bud Holland

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, groenten en specialiteiten. Bud Holland heeft een groter assortiment dan alleen maar groenten en fruit. Ook producten zoals wilde en gecultiveerde paddenstoelen, zacht fruit, minigroenten, zeegroenten, verse kruiden en nicheproducten zijn onderdeel van het assortiment. Het klantenbestand van Bud Holland bestaat voornamelijk uit (horeca)groothandelaren en supermarktketens door heel Europa.

Vergaderen, videoconferenties en narrowcasting

Bud Holland zit gevestigd in Maasdijk. Voor de vergaderruimtes was Bud Holland op zoek naar een flexibel touchscreen met een helder beeld voor het weergeven van producten, softwareontwikkeling en trainingen. Daarnaast moesten videoconferenties ook mogelijk zijn met het audiovisuele product, dit gezien Bud Holland diverse internationale klanten heeft. Daarnaast was er de behoefte bij Bud Holland om zowel de medewerkers als bezoekers te informeren middels centraal opgestelde monitoren.

Audiovisuele oplossing

Kleurechtheid is voor Bud Holland essentieel voor het tonen van producten, zodoende is de keuze gemaakt voor een Newline Mira Touchscreen. Dit touchscreen heeft een zeer heldere beeldweergave en optimale kijkhoek. Het Newline Mira Touchscreen is gemonteerd op een verrijdbare trolley die in hoogte verstelbaar is. Het voordeel hiervan is dat het touchscreen gemakkelijk verrijdbaar is zowel binnen als buiten de vergaderruimte. Daarnaast is er ook een soundbar en UHD camera in één toegevoegd om videoconferenties zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. Zo kan Bud Holland optimaal gebruik maken van het Newline Mira touchscreen.

Verder zijn er bij Bud Holland Philips schermen geplaatst bij de centrale ingang en de lobby. Op deze manier zijn bezoekers en medewerkers altijd op de hoogte van actuele zaken. Het delen van specifieke informatie op een specifieke plaats wordt ook wel narrowcasting genoemd. De informatie is makkelijk aan te passen via het programma Loopsign, dat in de Cloud werkt. Dit heeft als voordeel dat een mediaplayer niet meer nodig is bij deze nieuwste generatie monitoren, zoals die van Philips.

Tevreden klant

Doordat JBS multimedia het project voor Bud Holland uit heeft mogen voeren, hebben wij er weer een tevreden klant bij. Daar zijn wij heel blij mee. Onlangs kregen wij nog een de terugkoppeling van onze klant dat ze zeer tevreden zijn met de geleverde oplossing en zij hier dagelijks met veel plezier gebruik van maken.