Onlangs hebben wij een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd. Het zijn monitoren van het merk NEC.Deze monitoren zijn gecertifceerd met energielabel A, hebben een mooi en strak design met een hele dunne rand. De kwaliteit is hoogwaardig en de displays zijn voorzien van moderne connectiviteit met zowel digitale als analoge inputsignalen.
De E-serie, die wij op dit moment in ons assortiment hebben opgenomen, heeft Full HD beeldkwaliteit, goede lichtopbrengst en heeft een detailrijk beeld. Met het ontwerpen van de monitoren heeft NEC rekening gehouden met de lange duur dat mensen naar een beeldscherm kijken. Daarom hebben zij voor deze beeldkwaliteit gekozen, om er ergonomisch verantwoord naar te kunnen kijken.
De ingebouwde omgevingssensor draagt hier ook aan bij. De sterkte van het licht wordt aangepast op de huidige situatie, dit is belangrijk voor de rustige kijkervaring. Dat maakt dit scherm ook uitermate geschikt voor langdurende vergaderingen, college's of videoconferences.

 

Deze serie is ook zeer aantrekkelijk geprijsd voor Large Format Displays. Naast het gebruik voor besprekingen, zijn ze ook inzetbaar voor digitale communicatie in publieke plekken, musea, horeca en in de detailhandel. Een scherm is 12/7 non-stop inzetbaar en heeft handige functies zoals een geïntegreerde USB mediaspeler, speakers van twee keer 10 watt en een planningsfunctie zodat u dit scherm ook stand alone kunt gebruiken.

Zijn deze schermen interessant voor uw onderneming?
U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.