Newline Soundbar met 4K camera

Breid uw Newline Mira uit met de Newline Soundbar en videoconferenties zijn direct mogelijk. De belangrijkste kenmerken van de soundbar zijn:

✓ 4K / UHD Resolutie
✓ 90 graden kijkhoek
✓ Plug & play oplossing

Hieronder vindt u een uitgebreidere productomschrijving en productspecificaties van de Newline Soundbar.

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Sluit de Newline Soundbar aan op de Newline Mira en uw vergaderruimte is met één aansluiting omgetoverd naar een ruimte voor videoconferenties. De 4K resolutie camera kenmerkt de kwaliteit van de soundbar. De Newline Soundbar zorgt ervoor dat u altijd goed zichtbaar én verstaanbaar bent voor uw collega of klant op afstand.


Installatie Newline Soundbar

De Newline Soundbar is gemakkelijk te installeren. Bij de Soundbar zijn een ‘installation bracket’ en ‘plug-and-play’ kabel toegevoegd. De USB-C kabel kan eenvoudig aangesloten worden op het touchscreen en uw videoconferentie kan direct beginnen.


Verstelbare camera hoek

De camera kan handmatig 15 graden gedraaid worden. Dit houdt in dat de camera exact afgesteld kan worden aan de hand van de grote van de ruimte en het aantal deelnemers van de online meeting.


On screen control

Wanneer de Newline Soundbar gekoppeld is aan een Newline touchscreen zijn diverse functies te bedienen via het touchscreen. Denk bijvoorbeeld aan het geluid. Op het touchscreen kan dit direct bediend worden. Een afstandsbediening is dus verleden tijd.

Specificaties
MerkNewline
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan