Philips 50BDL4550D

De Philips 50BDL4550D/00 is ontworpen voor digital signage doeleinden. Verras uw publiek met de D-Line waarop content beter en sneller gepresenteerd kan worden 24 uur per dag, 7 dagen per week. De belangrijkste kenmerken van de Philips 50BDL4550D/00 zijn:

✓ 24/7 gebruik
✓ 500 cd/m²
✓ Portrait en landscape oriëntatie mogelijk

De uitgebreide productomschrijving en productspecificaties van het 50 inch display 50BDL4550D/00 van Philips zijn hieronder te vinden.

END OF LIFE opvolger klik hier: 50BDL4650D

€ 1.161,60 € 960,00
Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Bij de D-Line komen presentaties en veelzijdigheid samen. De displays zijn verkrijgbaar in 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 86 inch en 98 inch. De D-Line is de perfecte keuze voor content die een krachtige impact moet hebben. De Philips displays hebben een Android besturingssysteem welke oneindig veel mogelijkheden biedt. Voor een openbare ruimte op een treinstation tot aan in-store communicatie van een winkel. De D-Line is voorzien van een ‘FailOver’ functionaliteit. Indien er een error in de input van de content ontstaat, zal het scherm altijd overschakelen naar een back-up. Het publiek zal hierdoor altijd voorzien worden van informatie.


Android besturingssysteem

Het Android besturingssysteem maakt de displays snel, veelzijdig en zeer gemakkelijk te navigeren. De schermen zijn geoptimaliseerd voor android apps. De Google Play Store maakt het mogelijk webapplicaties direct op het scherm te installeren. Updates worden automatisch gedaan.


CMND & Control

Het is mogelijk het display network over de lokale verbinding te laten lopen. Via CMND & Control kunnen functies als het bijwerken van de software en instellingen beheerd worden. Indien er met meerdere displays gewerkt wordt, kunnen deze centraal beheerd worden.


CMND & Deploy

Met CMND & Deploy kunnen (op afstand) de apps op het display beheerd worden. Zowel het toevoegen van eigen apps, als bewerken en/of verwijderen is mogelijk.


QuadViewer

De displays uit de D-Line kunnen ook ingezet worden voor de creatie van een videowall van bijvoorbeeld 2 x 2. Er kunnen zodoende vier onafhankelijke bronnen aangesloten worden en tegelijkertijd afgespeeld worden. Dit is een denkbare situatie voor controlekamers voor uitzendingen, waar het gewenst is feeds van meerdere camera’s zichtbaar te hebben.


Geïntegreerde mPCIe slot

Het geïntegreerde mPCIe slot maakt het mogelijk om eenvoudig 4G/LTE modules te verbinden. Het display is in staat om te communiceren met andere apparaten met dezelfde draadloze verbinding. Ideaal voor displays op locaties bij banken en/of overheidsgebouwen, waarbij er geen toegang is tot het lokale netwerk.


Proof of Play

Uiteraard is het gewenst er zeker van te zijn dat de juiste content op het display afgespeeld wordt. Met de Proof of Play functie is het mogelijk hier de controle over te houden. Stel hiervoor in dat er met regelmatige tussenpozen automatische schermafbeeldingen gemaakt worden. De schermafbeeldingen worden opgeslagen op het interne geheugen. Het is ook mogelijk deze te ontvangen via de e-mail.


CMND & Create

Met CMND & Create heeft u controle over de narrowcasting content. Via de interface is het mogelijk om een eigen inhoud op te zetten en te publiceren. Sjablonen en geïntegreerde widgets zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier unieke content kan creëren.

Specificaties
MerkPhilips
Artikelnummer fabrikant50BDL4550D/00
EAN8712581769215
Schermdiagonaal50 inch (127cm)
Gebruik24/7 gebruik
Resolutie4K Ultra HD (3840 x 2160)
Display type4K UHD
Beeldformaat16:9
Helderheid cd/m²500
OriëntatieLandscape / Portrait
Type monitorPresentatie monitor, Video wall, Signage / Narrowcasting
Contrast ratio4000:1
Video input (digitaal)DisplayPort, DVI, HDMI 2x
Video outputDisplayPort, HDMI 2.0
Audio outputMini Jack 3.5mm
Audio inputMini Jack 3.5mm
AansluitingenIR Remote, RJ45, RS232, USB 2.0
Ingebouwde speakers2 x 10W
WiFiJa
Stroomverbruik100W
Stand-by verbruik<0.5W
VESA maat mm400 x 400 mm
Afmeting (B x H x D) mm1128.4 x 649.0 x 63.5
Gewicht kg14.75
Garantie3 jaar
Garantie verlengingNee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan