Intelligente Sensormodule Clevertouch

De intelligente sensormodule van Clevertouch is compatibel met de Clevertouch Impact Plus Gen 2 en Clevertouch UX Pro Gen 2. De intelligente sensormodule meet de luchtkwaliteit, licht, temperatuur en vochtigheid in een ruimte. De sensormodule is eenvoudig op de onderkant van het interactieve display te monteren. 

Een uitgebreide omschrijving van de indicatoren welke de sensoren meten, is hieronder te vinden.

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Temperatuur

Een juiste temperatuur in het klaslokaal en/of de vergaderruimte is van groot belang. Werken in een juiste temperatuur zorgt ervoor dat het makkelijker is om te focussen op belangrijke taken. Wanneer de werkomgeving te warm is, kan dit slaperigheid en futloosheid veroorzaken. Een te koude omgeving vertraagd de bloedstroom en kan lusteloosheid veroorzaken. Door de temperatuur gedurende de hele dag te monitoren, wordt er een ideale les- en/of werkomgeving gerealiseerd.


Luchtvochtigheid

Een juiste luchtvochtigheid is essentieel voor de gezondheid. Een lage luchtvochtigheid zorgt ervoor dat ziektekiemen zich gemakkelijk verspreiden en irriteert de luchtwegen, terwijl een hoge luchtvochtigheid problemen kan veroorzaken die bijdragen tot allergieën. Een optimale luchtvochtigheid voor de mens is tussen de 30 en 50%.


PM 2.5

Volg de luchtkwaliteit van de vergaderruimte met de sensormodule. PM 2.5 zijn stofdeeltjes met een diameter van 2,5 micron of kleiner. Door bewust bezig te zijn met de luchtkwaliteit, ontstaat er een gezonde omgeving waarin ademen zeer prettig is.


VOCs

VOCs omvatten een verscheidenheid van chemische stoffen. VOCs kunnen onder andere irritatie van ogen, neus en keel, kortademigheid, hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken. Hogere concentraties kunnen zelfs irritaties van de longen, schade aan de lever, nieren en/of centrale zenuwstel veroorzaken. Dit maakt dat het van goed belang is de VOCs constant te monitoren.

Specificaties
MerkClevertouch
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan