i3CAIR

Luchtkwaliteit binnenshuis, ongeacht welke plek dit betreft, is zeer cruciaal. Zowel het klaslokaal als de vergaderruimte moet een veilige plek zijn als het om luchtkwaliteit gaat. De i3CAIR monitort de binnenluchtkwaliteit. De drie belangrijkste kenmerken zijn:

✓ Verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen
✓ Meet o.a. de temperatuur, vochtigheid, zwevende deeltjes en CO2-niveau
✓ Plug & play oplossing

De uitgebreide omschrijving van de i3CAIR vindt u hieronder.

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

i3CAIR is een sensor welke de luchtkwaliteit binnenshuis meet en rapporteert. i3CAIR waarschuwt u wanneer nodig. Het bewaken van de luchtkwaliteit van klaslokalen en werkomgevingen is zeer belangrijk. Door onder andere het CO2-niveau te meten, kan er een gezonde en veilige omgeving gecreëerd worden. Hieronder de vijf eigenschappen van de i3CAIR.


Plug & play oplossing

De i3CAIR is een eenvoudige oplossing. De i3CAIR kan aangesloten worden op een i3TOUCH display en wordt direct herkent.


Real-time data

De binnenluchtkwaliteit is real-time te bekijken. Daarnaast kan er ook tot 7 dagen terug gekeken worden. Deze gegevens zijn allemaal direct op het display van i3TOUCH te vinden.


Luchtkwaliteitssensor

De luchtkwaliteitssensor van i3CAIR bewaakt de luchtkwaliteit van een ruimte en geeft een waarschuwing indien er geventileerd moet worden. 


Gezondheidsindex

Naast de luchtkwaliteit rapporteert de i3CAIR ook individuele gegevens zoals de temperatuur, vochtigheid, zwevende deeltjes en kooldioxide (C02) niveaus . Alles wordt gemakkelijk geraadpleegd op het i3TOUCH display.


Eén-kabel aansluiting

Met een USB-C aansluiting kan de i3CAIR aangesloten worden op uw i3TOUCH-apparaat.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan