Barco ClickShare CSE-800

✓ Tot 8 gebruikers op twee schermen
✓ Delen van de laptop, tablet of smartphone
✓ AirPlay, MirrorOp, iOS app, Android app, Google Cast
✓ Ultra HD (4K) presenteren
✓ Geleverd met 4 usb buttons
✓ Whiteboard en annotatie functie
✓ Dubbele netwerkaansluiting en ondersteuning
✓ Standalone of geïntegreerd in het netwerk
✓ 3 jaar garantie

Dit artikel is end of life. Ontdek de opvolgende modellen van Barco.

€ 3.630,00 € 3.000,00
Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Draadloos presentatie systeem

De Barco Clickshare CSE-800 is speciaal ontworpen voor draadloze presentatie in boardrooms en grote vergaderruimtes. Tot 64 gebruikers kunnen in haarscherpe Ultra HD hun content delen. Er kunnen twee Ultra HD schermen worden aangesloten, waardoor tot 4 gebruikers per scherm tegelijkertijd te zien zijn. Daarnaast maakt hij gebruik van twee gescheiden netwerkaansluitingen die onafhankelijk van elkaar met meerdere netwerken gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan een gastnetwerk aan een bestaand bedrijfsnetwerk worden toegevoegd. Ook de beveiligingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid; de CSE-800 is voorzien van uitgebreide ClickShare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.

Hij wordt geleverd met 4 USB buttons, die gemakkelijk ingeplugd kunnen worden in de laptop van de gebruiker. Kabels en extra software zijn niet nodig, verbinding wordt gelegd met één druk op de knop. Met de ClickShare App of via Airplay en Google Cast kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets.

Een unieke eigenschap van de Barco Clickshare CSE-800 is de beheer optie, speciaal voor grote vergaderruimtes. Hiermee kan de beheerder handmatig de gebruiker kiezen om zo te bepalen wie wat op welk moment deelt. Deze functie kan altijd worden uitgeschakeld om terug te gaan naar de normale Clickshare modus.

Specificaties
MerkBarco
Artikelnummer fabrikantR9861580EU
EAN5400503000128
Resolutie3840 x 2160 Ultra HD
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan