Barco ClickShare CSE-200

✓ Maximaal 2 gebruikers op het scherm
✓ Delen van de laptop, tablet of smartphone
✓ AirPlay, MirrorOp, iOS app, Android app
✓ Full HD presenteren
✓ Geleverd met 2 usb buttons
✓ Standalone of geïntegreerd in het netwerk
✓ 3 jaar garantie

DRUKKEN  -  DELEN  -  SAMENWERKEN

Dit artikel is end of life. Bekijk de opvolgende modellen van Barco.

€ 1.815,00 € 1.500,00
Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

Oplossing draadloos presenteren

De Barco CSE-200 biedt de ClickShare ervaring voor kleine en middelgrote vergaderzalen.

Iedereen - inclusief de gasten - kan gemakkelijk verbinding maken met één klik, zonder de noodzaak voor een training. Gebruikers pluggen gewoon de stekker van een USB-aangedreven apparaat - de ClickShare Button - in hun PC of Mac en klikken op de knop om de inhoud van hun laptop op het grote vergaderzaal scherm te tonen.

Met de ClickShare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De Barco CSE-200 dient te worden aangesloten via een HDMI kabel aan een monitor, touchscreen of projector.

Met de Barco CSE-200 kunnen maximaal zestien gebruikers verbinding maken en twee gebruikers kunnen tegelijk presenteren. Dit kan worden gedaan met behulp van de bijgeleverde ClickShare knop, of via de ClickShare App of Apple Airplay.

De CSE-200 is voorzien van uitgebreide ClickShare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.


Try & Buy actie

Op dit moment is er een unieke Try & Buy actie van Barco. U kunt de Barco ClickShare CSE-200 nu 30 dagen gratis uitproberen. U registreert zich eenvoudig en er is geen installatie of training nodig om er gebruik van te maken. 

Specificaties
MerkBarco
Artikelnummer fabrikantR9861520EU
EAN5400503000067
Resolutie1920 x 1080 Full HD
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan