i3TOUCH

De interactieve whiteboarden van het merk i3BOARD staan bekend om de V-Sense touch techniek. Het bord heeft hierdoor een snelle respons, het schrijven en tekenen werkt soepel en zonder enige vertraging. Het i3BOARD is voorzien van een 20 punts touch techniek, dit maakt mogelijk dat er meerdere mensen tegelijkertijd op het scherm kunnen werken. De modellen zijn te bedienen met vingers of met een pen.

Het bord is zeer strak vorm gegeven met een aluminium frame van 24 mm dik en is verkrijgbaar in diverse maten; 77 inch (4:3), 87 inch (16:9), 100 inch (16:9) en de allergrootste maat is 135 inch (320cm lang). In combinatie met de benodigde i3PROJECTOR beschikt u over een betrouwbaar digibord voor al uw presentatiedoeleinden, vergaderingen en/of lessen.

Het i3BOARD is optioneel uit te breiden met een vijfvlaksframe (zijborden). Optioneel kunt u kiezen uit een in hoogte te verstellen onderstel of een verrijdbaar onderstel. Wilt u meer informatie over de digiborden van i3? Informeer vrijblijvend bij één van onze verkoopspecialisten.