Wandlift Sweezz elektrisch

✓ Maximale belasting 130 kg
✓ Hoogteverstelling 68cm
✓ Geïntegreerde anti-collision

Gebruik de winkelwagen voor een uitgebreide offerte.

Daarom Touchscreen-Digiborden.nl
Snelle service
Laagste prijs
Ruim assortiment
Deskundig personeel
Eigen montageteam
Door heel Nederland & België
Heeft u een vraag?

De Sweezz STE-Plus is een innovatief ophangsysteem voor touchscreens. Door de frontale opstelling van het digitaal bord zijn alle leerlingen sterk betrokken bij de presentatie op het bord. Daardoor wordt het onderwijs weer erg frontaal, en daarmee klassikaal. In een aantal gevallen is dat gewenst, in andere gevallen is het prettiger als niet de aandacht van de hele klas op het digibord/touchscreen gericht is.

Bijvoorbeeld als in een combinatieklas de instructie of presentatie voor slechts één groep bedoeld is, of als instructie wordt gegeven aan een kleine groep leerlingen die problemen ondervindt met de leerstof, of juist bezig is met verdieping of verrijking. Leerlingen, die geen belang hebben bij het gepresenteerde, kunnen daardoor worden afgeleid.

In samenhang met adaptief onderwijs zijn andere manieren van leren ontstaan. Inherent eraan is het werken in groepjes, zelfstandig verwerken van leerstof, onderzoekend bezig zijn, presentaties voorbereiden, al dan niet in samenwerking met anderen. Daarnaast geven leerkrachten steeds meer instructie aan groepjes leerlingen, of treedt hij/zij steeds meer op als coach/mentor.  

Daardoor is de behoefte ontstaan aan een systeem, waarbij het digitale schoolbord kan worden gebruikt door of voor kleinere groepen leerlingen, zonder dat daardoor de rest te vee lwordt afgeleid. Dit is te realiseren door het bord dusdanig op te stellen, dat het vanuit een specifieke positie in het klaslokaal te beikijken is. Dan kan met de Sweezz.

Met de Sweezz kan het digibord snel en eenvoudig in allerlei posities worden geplaatst, zodat er ook met en door kleine groepjes leerlingen of individuele leerlingen aan kan worden gewerkt, zonder de overige leerlingen te veel af te leiden.  

 

Specificaties
Type beugelWandbeugel
Montage voorkeurWandoplossing
KantelbaarJa
In diepte verstelbaarJa
VESA compatible400 x 200 mm, 400 x 400 mm, 400 x 600 mm, 400 x 800 mm, 600 x 400 mm, 600 x 600 mm, 800 x 200 mm, 800 x 400 mm, 800 x 600 mm
VerstelbaarElektrisch
KleurZwart
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan